Οικονομία

ΧΑΛΚΙΔΑ: Έτσι θα πάρουν έκτακτη οικονομική ενίσχυση οι ναυτικοί για τα Χριστούγεννα

ΧΑΛΚΙΔΑ: Έτσι θα πάρουν έκτακτη οικονομική ενίσχυση οι ναυτικοί για τα Χριστούγεννα
24 Νοεμβρίου 2021, 07:51
Δείτε την ανακοίνωση από το Παράρτημα Οίκου Ναύτου Χαλκίδας. 

Το Παράρτημα Οίκου Ναύτου Χαλκίδας ανακοινώνει ότι από την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου έως και την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου θα μπορούν οι δικαιούχοι να καταθέτουν τα δικαιολογητικά για την έκτακτη οικονομική ενίσχυση λόγω εορτών Χριστουγέννων 2021.

Στο πλαίσιο λήψης μέτρων-ενεργειών πρόληψης και προστασίας προσωπικού και κοινού λόγω covid-19 η κατάθεση των απαιτούμενων δικαιολογητικών θα γίνει ως εξής:

  1. Στο Παράρτημα οίκου Ναύτου Χαλκίδας θα απευθύνονται μόνο οι εγγεγραμμένοι του παραρτήματος ( ο ατομικός τους φάκελος τηρείται σε αυτόν).
  2. Τρόποι  παραλαβής δικαιολογητικών: 

Οι δικαιούχοι Π.Ο.Ν. Χαλκίδας θα πρέπει να υποβάλλουν πλήρη τα απαιτούμενα δικαιολογητικά αυτοπροσώπως σε σφραγισμένο φάκελο μεγέθους Α4, εφόσον έχει προηγηθεί τηλεφωνικό ραντεβού με το παράρτημα  ή να  αποστείλουν πλήρη τα απαιτούμενα δικαιολογητικά σε σφραγισμένο φάκελο μεγέθους Α4 ταχυδρομικώς  (είτε με συστημένη  επιστολή  μέσω  ΕΛΤΑ , είτε με courier και δική τους χρέωση).

ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΟΙΚΟΥ ΝΑΥΤΟΥ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ Δ/ΝΣΗ:  ΚΩΤΣΟΥ Κ ΠΑΙΔΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑ.

Η ημερομηνία τελευταίας παραλαβής ταχυδρομικού φακέλου από το παράρτημα μας θα  είναι  η  22η Δεκεμβρίου. Για οποιαδήποτε πληροφορία, τηλέφωνο επικοινωνίας  22210-23823.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ