Στην 3η Εθνική συνδιάσκεψη των Εκλεγμένων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Μώρος και Καραμπέτσου

Στην 3η Εθνική συνδιάσκεψη των Εκλεγμένων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Μώρος και Καραμπέτσου
24 Νοεμβρίου 2021, 12:20
A+ A-
Εκπροσώπησαν το Επιμελητήριο Εύβοιας.

Η 3η Εθνική συνδιάσκεψη των 101 εκλεγμένων ασφαλιστικών διαμεσολαβητών στα Επιμελητήρια της χώρας πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 Νοεμβρίου

Η εκδήλωση που διοργανώθηκε από τα Επαγγελματικά Επιμελητήρια Αθήνας, Θεσσαλονίκης και Πειραιά με τη στήριξη της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας και φιλοξενήθηκε από το Εμπορικό Επιμελητήριο Πειραιά, πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο της Ραλλείου Σχολής στον Πειραιά.

Το Επιμελητήριο Εύβοιας εκπροσώπησαν ο Νικόλαος – Ανδρέας Μώρος, Α΄ Αντιπρόεδρος και η Δέσποινα Καραμπέτσου, Μέλος του Δ.Σ

Η ετήσια συνδιάσκεψη που έχει καθιερωθεί πλέον ως θεσμός, σκοπό έχει την πανελλήνια δικτύωση του κλάδου, την απόκτηση ενιαίας παρουσίας και τη διαμόρφωση κοινών χειρισμών για την εξέλιξη και την ενδυνάμωση των επαγγελματιών του κλάδου.

Οι εργασίες έκλεισαν την Κυριακή 21 Νοεμβρίου, με την διεξαγωγή του Διαδικτυακού Σεμιναρίου με θέμα «Ανάπτυξη ψηφιακών δεξιοτήτων στον ασφαλιστικό κλάδο», με ελεύθερη δωρεάν πρόσβαση για όλους τους Ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές στην Ελλάδα από το Ε.Ε.Π., με εισηγητή τον Φ. Ζαμπνάρη, Head development της Younet Digital Life.

Επιστροφή