Τα νέα της Αγοράς

Τι θέλεις να αγοράσεις φέτος τη Black Friday;

Τι θέλεις να αγοράσεις φέτος τη Black Friday;
25 Νοεμβρίου 2021, 09:11
Έξι αγόρια από την Εύβοια απαντούν στο egnomi.gr.

Σε ρυθμούς Black Friday κινείται όλη την εβδομάδα η αγορά, με τους καταναλωτές να έχουν βγει στο «κυνήγι» των προσφορών.

Ο θεσμός της Black Friday είναι ξενόφερτος. Συγκεκριμένα ήρθε από τις Η.Π.Α. (από που αλλού...) στην χώρα μας και ...αγαπήθηκε πολύ!

Πάμε να δούμε τι έχουν βάλει στο μάτι για ν' αγοράσουν έξι νεαροί Ευβοείς, οι οποίοι μίλησαν στο egnomi.gr.

 

«Έχω ...ξεμείνει από τηλεόραση (!) στο σπίτι και κάνω υπομονή να την αγοράσω εκείνη την ημέρα γιατί πιστεύω ότι θα βρω μια πολύ καλή προσφορά, αν και η Ελλάδα δεν φημίζεται για τις ...γενναίες εκπτώσεις της», δήλωσε ο Παναγιώτης Παπαϊωάννου από τα Φύλλα. Υπομονή Παναγιώτη, λίγο έμεινε…

 

«Πλησιάζει επιτέλους η μέρα που θα αγοράσω αυτό που θέλω τόσο πολύ. Έχω ...κοζάρει ένα home cinema σε μισή τιμή», δήλωσε ο Χαλκιδέος Κυριάκος Μπόντσεβ, ο οποίος εμφανίστηκε τρελά ενθουσιασμένος με την επικείμενη αγορά του.

 

«Ένα iPhone 13 περιμένω πώς και πώς να αγοράσω... Το παλιό μου τηλέφωνο έσπασε και τώρα το επόμενο που θα πάρω θέλω να είναι δυνατό. Επειδή, όμως, το συγκεκριμένο είναι ακριβό περιμένω εκείνη την ημέρα που το βρήκα -30%» δήλωσε ο Χαλκιδέος Δημήτρης Γεωργίου, ο οποίος για να αποφασίσει έψαξε πάρα πολύ τις προσφορές.

 

«Μου αρέσει πολύ η συγκεκριμένη μέρα γιατί αγοράζεις πράγματα σε χαμηλότερες τιμές. Έτσι, μας δίνεται η ευκαιρία να αγοράσουμε και περισσότερα. Εγώ κάθε χρόνο στη Black Friday ξοδεύω πολλά χρήματα γιατί κάνω ανανέωση ολόκληρης της γκαρνταρόμπας. Φέτος, θέλω να αγοράσω πολλά φούτερ και παντελόνια σε αυτό το στυλ που φοράω και τώρα» δήλωσε ο Χαλκιδέος Γιώργος Αυλωνίτης, ο οποίος έχει έτοιμη τη λίστα και δεν κρατιέται...

 

«Κάθε χρόνο τη συγκεκριμένη μέρα πάω για ψώνια με την παρέα μου, για να ανταλλάζουμε και απόψεις. Φέτος έχω σκεφτεί να αγοράσω παπούτσια Sneakers. Ακόμη δεν έχω κάνει έρευνα αγοράς, αλλά στάνταρ θα τα βρω σε προσφορά», είπε ο Χαλκιδέος Γιώργος Δέδες. Ψάξε καλά Γιώργο, κάτι θα βρεις!

 

«Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, παραμένω αναποφάσιστος μέχρι την τελευταία στιγμή. Το σίγουρο είναι ότι θα κατέβω στην αγορά και δεν θα γυρίσω σπίτι μου με άδεια χέρια, όλο και κάποια προσφορά θα βρω που να μου αρέσει» δήλωσε ο 18χρονος Ροέλ Ανγκέλι από την Ερέτρια, ο οποίος είναι φοιτητής Φυσικοθεραπείας. Κάλλιο αργά παρά ποτέ, Ρόελ!

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Υποχρεωτικό σε όλα τα Καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος το Βιβλίο Αναφοράς Καπνίσματος

Υποχρεωτικό σε όλα τα Καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος  το Βιβλίο Αναφοράς Καπνίσματος
Τα νέα της Αγοράς
[26/05/2022 - 09:47]

Το Επιμελητήριο Εύβοιας εξέδωσε ανακοίνωση, μετά από τα πρόστιμα των τελευταίων ημερών. ...περισσότερα

ΕΡΕΤΡΙΑ: Ημερίδα για τον αλιευτικό τουρισμό στην Ελλάδα

ΕΡΕΤΡΙΑ: Ημερίδα για τον αλιευτικό τουρισμό στην Ελλάδα
Τα νέα της Αγοράς
[23/05/2022 - 09:19]

Την συνδιοργανώνουν τα Υπουργεία Αγροτικής Ανάπτυξης - Τροφίμων και  Τουρισμού. ...περισσότερα