Κοινωνία

Νεκρή βρέθηκε η 23χρονη έγκυος Φωτεινή Μπακογιώργου

Νεκρή βρέθηκε η 23χρονη έγκυος Φωτεινή Μπακογιώργου
25 Νοεμβρίου 2021, 12:12
Είχε εξαφανιστεί στις 8 Οκτωβρίου στην Κυψέλη.

Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση της 23χρονης αγνοούμενης εγκύου Φωτεινής Μπακογιώργου από την Κυψέλη Αττικής, καθώς οι αστυνομικές αρχές εντόπισαν σορό στο κέντρο της Αθήνας, η οποία ταυτοποιήθηκε με την συγκεκριμένη κοπέλα.

Η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού: 

«Τραγική είναι η κατάληξη στην αναζήτηση της -23 ετών- Φωτεινής Μπακογιώργου. Η Φωτεινή Μπακογιώργου εξαφανίστηκε στις 08/10/2021, από την περιοχή της Κυψέλης. Το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε για την εξαφάνιση και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της, στις 03/11/2021. Στις 24/11/2021, το Χαμόγελο του Παιδιού, με μεγάλη θλίψη ενημερώθηκε από την Αγγελική Νικολούλη (μέσω της εκπομπής «Φως στο Τούνελ»), ότι εντοπίστηκε η σορός της Φωτεινής Μπακογιώργου, σε περιοχή του κέντρου της Αθήνας, από τις Αστυνομικές Αρχές και ταυτοποιήθηκε ότι ανήκει στην ίδια, με εξαιρετικά μεγάλη καθυστέρηση, στις 23/11/2021 από άτομο του οικογενειακού της περιβάλλοντος.

Τα αίτια του θανάτου της διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές.

Το Χαμόγελο του Παιδιού εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια της Φωτεινής, που έχασε άδικα έναν δικό τους άνθρωπο. Το Χαμόγελο του Παιδιού θα βρίσκεται δίπλα τους για οτιδήποτε χρειαστούν».