Κοινωνία

ΧΑΛΚΙΔΑ: Έβγαλαν την κολόνα φωτισμού στην οδό Κριεζώτου και παράτησαν την λακκούβα και το καλώδιο

ΧΑΛΚΙΔΑ: Έβγαλαν την κολόνα φωτισμού στην οδό Κριεζώτου και παράτησαν την λακκούβα και το καλώδιο
25 Νοεμβρίου 2021, 20:01
Απίστευτη προχειρότητα από τον Δήμο Χαλκιδέων. Καλά δεν υπάρχει κανένας να ασκεί έλεγχο;

Πριν από λίγες μέρες, στις 17 Νοεμβρίου, κάναμε μία ανάρτηση στο egnomi.gr, σχετικά με μία κολόνα φωτισμού, η οποία είχε μείνει χωρίς λάμπα, αφού είχε καταστραφεί, στη συμβολή των οδών Κριεζώτου και Συγγρού, στην αρχή του πεζόδρομου (θυμηθείτε εδώ την ανάρτηση).

Το ρεπορτάζ τελείωνε με την φράση: "Προφανώς οι υπεύθυνοι του Δήμου δεν έχουν παρατηρήσει ότι λείπει η λάμπα, παρόλο που μιλάμε για κεντρικό σημείο της Χαλκίδας.

Ελπίζουμε τώρα, που δημοσιοποιείται το θέμα, από το egnomi.gr να αποκτήσει πάλι φως η κολόνα ή να αφαιρεθεί αν κριθεί ότι το σημείο φωτίζεται επαρκώς από τις υπόλοιπες πηγές φωτισμού."

Τις επόμενες μέρες ο Δήμος προχώρησε σε αφαίρεση της κολόνας από το σημείο, διότι προφανώς κρίθηκε ότι υπήρχε επαρκής φωτισμός όμως παράτησε την "λακκούβα" που δημιουργήθηκε στο σημείο και το καλώδιο του ρεύματος (ελπίζουμε χωρίς ρεύμα...), όπως μπορείτε  να δείτε στις φωτογραφίες.

Αποτέλεσμα είναι επί αρκετές μέρες να έχει δημιουργηθεί μία "παγίδα" για τους περαστικούς, που πρέπει να έχουν τα μάτια τους δεκατέσσερα, καθώς βαδίζουν στον πεζόδρομο...

Είναι να απορεί κανείς με την προχειρότητα των υπηρεσιών του Δήμου αλλά και από το γεγονός ότι δεν υπάρχει κανένας έλεγχος, αφού μιλάμε για το πιο κεντρικό σημείο της πόλης, πίσω από το Δικαστικό Μέγαρο. Φανταστείτε τι γίνεται στις απομακρυσμένες συνοικίες του Δήμου...