ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ-ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ 4-0: Χόρτασε ...χωρίς να φάει γκολ

ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ-ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ 4-0: Χόρτασε ...χωρίς να φάει γκολ
27 Νοεμβρίου 2021, 21:15
A+ A-
Διοκμετζίδης και Βαρσαμάς πρωταγωνιστές και φοβερό γκολ από τον Δεληγιάννη

Μετά από τρεις αγώνες χωρίς νίκη ο ΑΠΚΟ κέρδισε 4-0 τον Ολυμπο και ανάσανε βαθμολογικά, ενώ ...χόρτασε με γκολ τους φίλους της ομάδας ...χωρίς να φάει γκολ για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Χρήστος Βαρσαμάς ήταν ο σκόρερ δυο γκολ και από τα δικά του πόδια έφυγε η μπάλα στο αυτογκόλ με το οποίο έγινε το 3-0, αλλά ο κορυφαίος των νικητών ήταν ο Γιάννης Διοκμετζίδης που έτρεξε πολύ βοηθώντας αμυντικά και επιθετικά, ενώ ο Σάκης Δεληγιάννης κέρδισε το πιο ζεστό χειροκρότημα με το φοβερό γκολ που πέτυχε και άνοιξε το σκορ.

Το σκορ δείχνει ότι απόλυτος κυρίαρχος ήταν ο ΑΠΚΟ απέναντι σε ένα Ολυμπο που είχε προβλήματα αμυντικά, ενώ όσες φορές προσπάθησε να μπει στην αντίπαλη περιοχή δεν τα κατάφερε σκοντάφτοντας στην αρκετά καλή, σήμερα, άμυνα των γηπεδούχων.

Μόλις στο 4' άρχισαν οι πανηγυρισμοί της Δροσιά, όταν ο Δεληγιάννης βρέθηκε έξω από την περιοχή και με φοβερό αριστερό σουτ ξετίναξε τα δίχτυα του Μωραΐτη που απογειώθηκε αλλά δεν μπόρεσε ν' αποτρέψει το 1-0.

 

Το δεύτερο γκολ προήλθε από μια εξαιρετική προσπάθεια του Διοκμετζίδη που μπήκε στην περιοχή και έδωσε έτοιμο γκολ στον Βαρσαμά, ο οποίος απλά την έσπρωξε στα δίχτυα του Μωραΐτη.

Το τρίτο γκολ ήρθε στο 78'. Από φάουλ του Βαρσαμά ο Τσουμάνης έτρεξε να απομακρύνει την μπάλα, αλλά την έστειλε χωρίς να το θέλει στην εστία της ομάδας του.

Πέντε λεπτά πριν λήξει το ματς ο παίκτης που πέτυχε το αυτογκόλ υπέπεσε σε πέναλτι πάνω στον Βαρσαμά, ο οποίος ανέλαβε να το εκτελέσει και στέλνοντας την μπάλα στην άλλη άκρη απ' αυτή που έπεσε ο Μωραΐτης ολοκλήρωσε τη  νίκη του ΑΠΚΟ.

Διαιτησία: Κασομούλης, Ιωάννου-Κελεπούρης.

ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ (Γιώργος Λάμπρου): Σωτηρόπουλος, Διοκμετζίδης (86′ Αγγ. Ελευθερίου), Τζίδρας, Χ. Κουτσαυλής, Θ. Κουτσαυλής, Ζαχαράκης (66′ Σουλιωτάκης), Δεληγιάννης, Αυλωνίτης, Λάμπρου (68′ Κουζούλογλου), Βαρσαμάς (86′ Κροκόδειλος), Φρυγανάς (86′ Βασ. Τουλίτσης).

ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ (Δημήτρης Αντωνόπουλος): Χ. Μωραΐτης, Ρόγκας, Κουσερής, Ρουμπής (46′ Τσουμάνης), Τριανταφύλλου, Θ. Μωραΐτης, Στεφ. Θανάσι, Σακκής (19′ λ.τ. Νικολάου, 79′ Τοπάλι), Κοκκάλας, Μπαρώτας, Μπασούκος.

 

Επιστροφή