Αθλητικά

ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ-ΑΥΛΙΔΑ 4-1: Ξέσπασε για 20 λεπτά και μετά ...ηρέμησε (pics)

27 Νοεμβρίου 2021, 22:10
Επανήλθε στις νίκες μετά την ήττα στα Λουκίσια

Την προηγούμενη αγωνιστική η Προποντίδα γνώρισε την πρώτη ήττα της στο πρωτάθλημα χάνοντας με 2-0 στα Λουκίσια και σήμερα στο γήπεδο Βούρκου ξέσπασε στην Αυλίδα για ένα 20λεπτο και μετά ηρέμησε... Προηγήθηκε 3-0 στο 18' και τελικά κέρδισε 4-1 σημειώνοντας το τελευταίο γκολ στο τέλος του αγώνα.

Ο νεαρός Τάσος Συνοδάκης, γιος του παλιού παίκτη της Προποντίδας Αλέκου Συνοδάκη, άνοιξε το σκορ μόλις στο 5' και ακολούθησαν άλλα δυο γκολ με τους Πάλλη (12') και Γκιόσι (18').

Πάτησε ...φρένο μετά η Μπάρτσα, μέχρι το  85' που οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 3-1 με ωραία εκτέλεση φάουλ του Λεοντάρη και μετά ξαναβρήκε δίχτυα στο 89'.

Ο Λεονάρντο Γκιόσι διαμόρφωσε το τελικό σκορ (4-1) για τους γηπεδούχους, φθάνοντας ο ίδιος τα 8 γκολ συνολικά στο πρωτάθλημα, όσα έχει πετύχει και ο Καραντάκης του Παντριαδικού, που ήταν μέχρι σήμερα μόνος στην κορυφή των σκόρερ του ομίλου.

Διαιτησία: Κηρύκος, Μαρίνος-Καραδήμος.

ΑΕ ΠΡΟΠΟΝΤΙΣ (Νίκος Κιαπέκος): Κουσκούτης, Ματράκας, Χασάνδρας, Κεχαγιάς, Παπακωνσταντίνου, Σταθόπουλος, Συνοδάκης, Μωραΐτης, Θαν. Πάλλης, Γκιόσι. Π. Κουτσαυλής (Χαρ. Πάλλης, Λάμτσε, Σουρτζής, Γιαννακός, Καλλντάνι, Τσιαμπαλής, Στούπας, Ράνα).

ΑΟ ΑΥΛΙΔΑ (Αντώνης Καπνίσης): Αλωπούδης, Κρητικός, Ντασιώτης, Κατόλης, Βάθης, Γροντής, Ντούρμας, Θαν. Τζεμπελίκος, Φρούσης, Λεοντάρης, Β. Τζεμπελίκος. (Θωμάς, Θ. Φλώτσιος, Χασανάι, Κικίδης, Α. Φλώτσιος, Μπόκαρης, Σακάλογλου, Αβντιάι, Παναγιάρης).

 

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ