Παιδεία

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑ: Χαμός από παιδιά στην ονοματοδοσία της παιδικής χαράς

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑ: Χαμός από παιδιά στην ονοματοδοσία της παιδικής χαράς
5 Δεκεμβρίου 2021, 15:33
Πλούσιο φωτορεπορτάζ από την  εκδήλωση

Παιδιά πλημμύρισε η πλατεία του Αγίου Νικολάου στη Χαλκίδα σήμερα το πρωί Κυριακή 5 Δεκεμβρίου στην εκδήλωση για τα εγκαίνια και την ονοματοδοσία της ανακαινισμένης παιδικής χαράς, με πρόσβαση για ΑμεΑ.

Δεκάδες παιδιά συνοδευόμενα από τους γονείς τους έπαιξαν διάφορα παιχνίδια, ζωγράφισαν, φωτογραφήθηκαν με το σκύλο μασκότ και ζωγράφισαν τα προσωπάκια τους με εθελόντριες του face painting (φωτό πάνω δεξιά και κάτω).

Την εκδήλωση επιμελήθηκε Ματίνα Κυριάκου, μητέρα του μικρού Αλέξανδρου Δαρδώνη που έφυγε από τη ζωή χτυπημένος από τον καρκίνο. (Στη φωτό κάτω με το γνωστό δάσκαλο Κώστα Μπαϊρακτάρη).

Η κα Κυριακού ευχαρίστησε τον κόσμο για την προσέλευσή του στην εκδήλωση και έδωσε το λόγο στη δήμαρχο Έλενα Βάκα (φωτό κάτω), η οποία διάβασε την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου για την ονομασία της παιδικής χαράς σε «παιδική χαρά Αλέξανδρου Δαρδώνη».

Στη συνέχεια η δήμαρχος έκοψε την κορδέλα της παιδικής χαράς (φωτό κάτω).

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εκδήλωση έγινε ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντισμού και πολλοί εθελοντές βοήθησαν για τη διεξαγωγή της. Ανάμεσά τους και μέλη του Χορευτικού Συλλόγου Τριάδας «Νίκος Κριεζώτης».

Πλούσιο φωτορεπορτάζ με δηλώσεις παιδιών στη "Γνώμη" της Παρασκευής 10 Δεκεμβρίου.

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ