Οικονομία

ΧΑΛΚΙΔΑ: Εκδήλωση για τη ρύθμιση οφειλών και την παροχή 2ης ευκαιρίας

ΧΑΛΚΙΔΑ: Εκδήλωση για τη ρύθμιση οφειλών και την παροχή 2ης ευκαιρίας
11 Δεκεμβρίου 2021, 12:45
Απαντήσεις σε ερωτήματα θα δώσει ο ο Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους Φώτης Κουρμούσης.

Το 9ο  Περιφερειακό Τμήμα Ανατολικής Στερεάς διοργανώνει Ενημερωτική Τηλεδιάσκεψη, τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου, στις 4 το απόγευμα,  με συμμετοχή της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους του Υπουργείου Οικονομικών, στο πλαίσιο εφαρμογής του Νόμου για τη «Ρύθμιση Οφειλών και παροχής 2ης ευκαιρίας» (ν. 4738/2020)  με θέμα: 

«Νέα ρύθμιση οφειλών σε 240 δόσεις προς το δημόσιο και 420  δόσεις προς τράπεζες»

Εισηγητής  θα είναι ο Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους Φώτης Κουρμούσης (φωτό). Στην Ημερίδα θα απαντηθούν ερωτήσεις για τα ακόλουθα θέματα:

  • Το θεσμικό πλαίσιο για τη ρύθμιση και την απαλλαγή οφειλών - παροχή 2ης ευκαιρίας.
  • Τον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών για νοικοκυριά και επιχειρήσεις όπου προβλέπεται και αποπληρωμή ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Δημόσιο και τα Ασφαλιστικά Ταμεία σε έως 240 δόσεις.
  • Τη ρύθμιση οφειλών μέσω της διαδικασίας της εξυγίανσης επιχειρήσεων.

Μέχρι την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου γίνονται δεκτά ερωτήματα στο email: oee9pt@oe-e.gr   ώστε να απαντηθούν άμεσα κατά την διάρκεια της τηλεδιάσκεψης.

Η Ενημερωτική Τηλεδιάσκεψη θα φιλοξενηθεί στην πλατφόρμα της Ένωσης Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Ν. Εύβοιας (Ε.Φ.Ε.Ε.Ε.).

Στον παρακάτω σύνδεσμο, μπορούν χωρίς εγγραφή,  να παρακολουθήσουν ελεύθερα όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στην τηλεδιάσκεψη.

https://event.webinarjam.com/go/live/75/qr6orc88sps0sk

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ