Γ' ΕΠΣ Εύβοιας: Οι σκόρερ της αγωνιστικής

Γ' ΕΠΣ Εύβοιας: Οι σκόρερ της αγωνιστικής
12 Δεκεμβρίου 2021, 20:30
A+ A-
Χατ-τρικ πέτυχαν ο Σπύρος Καβαλάρης του Αιγέα και ο Παπαγιανόπουλος της ΑΕΚ Ν. Πύργου

 

Α' ΟΜΙΛΟΣ

Αλλη μια νίκη, έστω και δύσκολα (3-2 τον Ολυμπιακό Λίμνης), σημείωσε ο πρωτοπόρος Ερμής Πηλίου και συνεχίζει ακάθεκτος την πορεία του προς την επάνοδό του στη Β' κατηγορία. Ο Παναγιώτου της Λίμνης σκόραρε δυο φορές (7' και 31') και ...έβαλε δύσκολα στους γηπεδούχος δίνοντας δυο φορές το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Ο Ερμής ισοφάρισε με τους Καραγκούνη (17' σε 1-1) και Παπαγεωργίου (44' σε 2-2) και πήρε το τρίποντο με γκολ του Ρούσσου στο 77'.

Από τρία γκολ σε κάθε ημίχρονο σημείωσε η ΑΕΚ Ν. Πύργου στο γηπεδο Αρτεμισίου και νίκησε 6-2 τις Αγδίνες. Στο πρώτο μέρος σκόραραν οι Δ. Χουβαρδάς (10') και Α. Μαρνέζος (28', 32') και στην επανάληψη πέτυχε γκολ μόνο ο Σ. Παπαγιαννόπουλος σημειώνοντας χατ-τρικ (61', 62' 77'). Για τους ηττημένους πέτυχαν τα γκολ ο Σ. Νάτσιος (44') και ο Ι. Πετράκος (80').

Στην Αιδηψό δεν πέτυχε καμιά ομάδα γκολ και το ματς Λιχάδα-Ακράτητος Κεχριών έληξε με λευκή ισοπαλία (0-0).

 

Β' ΟΜΙΛΟΣ

Στη δεύτερη θέση πέρασε ο ΠΑΟ Κανήθου που ξεπέρασε δύσκολα το εμπόδιο της Αθλόπολης κερδίζοντας 2-1 στο γηπεδο Βούρκου. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν, μάλιστα, με τον Οικονόμου στο 61' και στη συνέχεια έκαναν την ανατροπή ο Μπαμπίν (75') και ο Μπαλιου (82').

Ανέβηκε τρίτος ο Ρομαϊκός. Κέρδισε 4-2 το Κοντοδεσπότι και το ξεπέρασε στη βαθμολογία με γκολ που πέτυχαν οι Γ. Νικολάου 2 (12', 30'), Δημοσθ. Νικολάου (60') και Στ. Κατσαρής (80'). Η Θύελλα άνοιξε το σκορ με τον Βασ. Μανάρη (9') και το ...έκλεισε με τον Βασ. Κεραμιδά (88').

Εχασε ευκαιρίες ο Κύζικος στον αγώνα του με το Αφράτι το οποίο κτύπησε την κατάλληλη στιγμή και κέρδισε 2-0 στο Βατώντα με γκολ που πέτυχαν ο Γιάννης Βογιατζής (50') με εκτέλεση φάουλ και ο Νίκος Μπαρόλας (86').

Στην Καστέλλα, Μέσσαπος και Ακαδημία Αρτάκης ήρθαν ισόπαλοι 1-1 με γκολ που πέτυχαν ο Γαρόπουλος (67') για τους Ψαχνιώτες και ο Τοκατλίδης (50') για την ομάδα της Αρτάκης.

Τέλος ο Ανάποδος νίκησε 4-0 τον Εραπο με σκόρερ τους Α. Βισβίνη (5'), Α. Ελευθεριάδη 2 (17', 67') και Σουλιώτη (65').

Ο Σπύρος Σταθαράς πέτυχε και τα δυο γκολ (3' και 25') του πρωτοπόρου Πισσώνα στο 2-0 επί της ΑΕΚ στο Πάρκο Λαού Χαλκίδας. Λίγο μετά το δεύτερο γκολ αποβλήθηκε ο Α. Ηλίας του νικητή!

 

Γ' ΟΜΙΛΟΣ

Με 2-0 κέρδισε χθες το Μονόδρι την Ακαδημία Ερέτριας και παραμένει κοντα στην πρώτη Κύμη που είχε ρεπό στην πρώτη αγωνιστική του Β΄' γύρου. Αρωμα ...Κοτρόζου είχαν πάλι τα γκολ των νικητών αφού σκόραραν πάλι ο Παντελής Κοτρόζος ((53') και ο αδελφός του Αναστάσιος (23').

Νέα ήττα υπέστη ο Αρης Αγ. Ιωάννη στην έδρα του. Εχασε 2-1 από τις Κονίστρες που είχε για σκόρερ τους Χαϊράνι (22'), και  Σέγκο (68'). Για τους γηπεδούχους πέτυχε πάλι γκολ ο Βασίλης Φωτιάς (82').

Σήμερα ο Αιγέας νίκησε 3-0 την ΑΡτέμη με χατ-τρικ ((15', 55' 72') του αειθαλή Σπύρου Καβαλάρη.

Επιστροφή