ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤΕΙΧΙ-ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ 0-2: Ο Τριανταφύλλου είχε ...αγκάθια και τσίμπησε τους γηπεδούχους

ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤΕΙΧΙ-ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ 0-2: Ο Τριανταφύλλου είχε ...αγκάθια και τσίμπησε τους γηπεδούχους
12 Δεκεμβρίου 2021, 20:02
A+ A-
Βαθιά ανάσα πήραν οι φιλοξενούμενοι.

Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε ο Όλυμπος Γυμνού στην προσπάθεια που κάνει για να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και σήμερα κέρδισε με 2-0 και μάλιστα εκτός έδρας έναν αντίπαλο, τον ΑΟ Καλοχωρίου/Παντειχίου, που έχει τον ίδιο στόχο: Να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Την πιο μεγάλη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο την είχε ο Ολυμπος, όταν ο Μπαρώτας εκτέλεσε φάουλ και η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.

Στο β' ημίχρονο, μεγάλος πρωταγωνιστής έγινε ο Βασίλης Τριανταφύλλου, ο οποίος ...έβγαλε αγκάθια που ...τσίμπησαν τους γηπεδούχους.

Στο 52' με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Γυμνού και έκανε το 0-1, ενώ είκοσι λεπτά αργότερα (72'), πάλι ο ίδιος παίκτης πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ και έκανε το 0-2.

Μια νίκη που δίνει αέρα και ψυχολογία στον Ολυμπο, ενώ κρατάει σε δυσχερή θέση τον ΑΟΚΠ, ο οποίος σήμερα είχε στον πάγκο του μόνο τον Δημήτρη Ακριτίδη, καθώς στα μισά της εβδομάδας ο Κώστας Σταματίου αποχώρησε και ανέλαβε την Προποντίδα.

Διαιτησία: Σιαπλαούρας, Σέρρας - Μαρίνος.

ΑΟ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ/ΠΑΝΤΕΙΧΙΟΥ (Δημήτρης Ακριτίδης): Κατσιμήτρος, Χατζηαντωνάκης (72' Καραμπάς), Μπασούκος, Βλάχος, Ντεγιάννης, Σαμαρτζής, Ρούσσος (30' Σταμέλος), Παριανός, Σιγανός, Ρουμπής, Μήτρου.

ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ (Δημήτρης Αντωνόπουλος): Χ. Μωραΐτης, Σ. Θανάσι, Κουσερής (88' Τοπάλι), Τριανταφύλλου, Τσουμάνης, Θ. Μωραΐτης, Νικολάου (64' Ρόγκας), Α. Θανάσι, Κοκκάλας, Μπαρώτας, Μπασούκος (91' Κ. Αγγελάκης).

Επιστροφή