Η Καίτη Λυμπερίου ανακηρύχτηκε επίτιμη πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού Χαλκίδας

Η Καίτη Λυμπερίου ανακηρύχτηκε επίτιμη πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού Χαλκίδας
18 Δεκεμβρίου 2021, 19:04
A+ A-
Με απόφαση του Κεντρικού Συμβουλίου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

 Κατόπιν εισήγησης του Δ.Σ. του Περιφερειακού Τμήματος Ερυθρού Σταυρού Χαλκίδας, το Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Ε.Σ. εκτιμώντας και αυτό την μακροχρόνια Ερυθροσταυρική προσφορά της Αικατερίνης (Καίτης) Λυμπερίου-Βαλούση, αποφάσισε ομόφωνα, την ανάδειξη της σε Επίτιμο Πρόεδρο του Περιφερειακού Τμήματος Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Χαλκίδας.

Σε ανακοίνωση του Ερυθρού Σταυρού (Περιφερειακό Τμήμα Χαλκίδας) αναφέρονται τα εξής:

" Η αξιοθαύμαστη πορεία ανθρωπισμού της κυρίας Λυμπερίου ξεπερνά τα 62 έτη, 18 εκ των οποίων διετέλεσε Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Χαλκίδας.

Από τα χρόνια εθελοντισμού της ως Εθελόντρια Νοσηλεύτρια του Ε.Ε.Σ. έως και τα χρόνια Προεδρίας της, με την προσήλωσή της στα Ερυθροσταυρικά ιδεώδη, το κύρος της στην τοπική μας κοινωνία, το ήθος της και την αφοσίωση της, προώθησε τα μέγιστα το έργο του Ερυθρού Σταυρού προς όφελος των συνανθρώπων της.

Είναι ιδιαίτερη τιμή για το Τμήμα μας, και συμφώνησε μαζί μας και η Κεντρική Διοίκηση του Ε.Ε.Σ. η ανάδειξη της ως Επίτιμη Πρόεδρο, μα ακόμα περισσότερο ότι παραμένει δίπλα μας και φωτίζει τις δράσεις μας και το Έργο μας με την πολύτιμη πολυετή εμπειρία και γνώση της."       

Επιστροφή