ΑΡΤΑΚΗ-ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ 0-0: ΑΟΝΑΡΑ βάλε ένα γκολ...

ΑΡΤΑΚΗ-ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ 0-0: ΑΟΝΑΡΑ βάλε ένα γκολ...
19 Δεκεμβρίου 2021, 18:01
A+ A-
Αποχαιρέτησε με εντός έδρας ισοπαλία το 2021...

Στη λευκή ισοπαλία μέσα στην έδρα της με αντίπαλο τον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου (από την Πιερία) έμεινε η Αρτάκη και πέταξε δύο βαθμούς, μένοντας πίσω στην κούρσα της κορυφής.

Η Αρτάκη ήταν καλύτερη από τον αντίπαλό της στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο β' ημίχρονο ήταν νευρική και δεν βρήκε λύσεις για να πετύχει το πολυπόθητο γκολ.

Εμφανής ήταν η απουσία του τιμωρημένου (με κόκκινη) Βαγγέλη Ντελέκου από τη μεσαία γραμμή.

Ο Χατζηστάμου αγωνίστηκε βασικός στη θέση του δεξιού μπακ, ενώ η τριάδα των χαφ ήταν οι Στασινόπουλος, Κωνσταντίνου και Ζαχαρόπουλος (τρία εξάρια με τον Ζαχαρόπουλο σε ρόλο επιτελικού).

Η Αρτάκη με το ξεκίνημα του ματς είχε τρεξίματα και ενέργεια και προσπάθησε να επιβάλλει τον ρυθμό της κόντρα σε μια -καλά- δομημένη ομάδα, που πίεζε ψηλά με δυο και τρεις παίκτες δυσκολεύοντας την ανάπτυξη της ομάδας της Εύβοιας.

Το παιχνίδι είχε γρήγορο ρυθμό, ενώ μετά το 15λεπτο η Αρτάκη ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων.

Στα μισά του πρώτου ημιχρόνου, Μεγάλος και Παπαδάκης άλλαξαν πλευρές, με τον δεύτερο να έχει καλύτερες επαφές, παίζοντας από αριστερά.

Στο 26' ο Κωνσταντίνου πάσαρε στον Μεγάλο, αυτός άφησε την μπάλα έξυπνα να περάσει και να φτάσει στον Χατζηστάμου (ανέβηκε ψηλά), που σούταρε, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Στο 27' το Κεραμίδι απείλησε με τον Μαργαρίτη, ενώ στο 34' μετά από σύγχυση στα καρέ των φιλοξενούμενων, σουτ του Τσούπρου, έδιωξε αμυντικός του Κεραμιδίου (ο Καρτσάμπας συγκεκριμένα) πάνω στη γραμμή.

Στο 37' η Αρτάκη έχασε μοναδική ευκαιρία, όταν από διώξιμο του Τσούπρου, ο Παπαδάκης με ωραία κεφαλιά έβγαλε τετ-α-τετ τον Ζυγκερίδη, ο οποίος έκανε ...κάτι σαν σουτ, με τον γκολκίπερ να μπλοκάρει την μπάλα.

Η Αρτάκη δεν απέφυγε τα πολλά λάθη στο κέντρο, ενώ με την έναρξη του β' ημιχρόνου, από πάσα του πολύ καλού Τσατσαρώνη στον Παπαδάκη, το σουτ του νεαρού εξτρέμ έφυγε άουτ.

Στο 48' ο Μεγάλος έκλεψε την μπάλα, έκανε μια κούρσα, αλλά βγήκε με την μπάλα άουτ.

Στο 50' ο Ντουμάνης μπλόκαρε επικίνδυνο σουτ του Μαργαρίτη.

Στο 52' ο Ζυγκερίδης βρήκε χώρο, σούταρε, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Από το 60' και μετά η Αρτάκη τα βρήκε σκούρα, καθώς το Κεραμίδι ανέβηκε ψηλά και πάτησε με αξιώσεις την περιοχή των ερυθροκίτρινων.

Ο Άγγελος Διγκόζης έβγαλε από το ματς τον Ζυγκερίδη και πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον Σταματάκο, με τον Μεγάλο να πηγαίνει στην κορυφή της επίθεσης.

Στη συνέχεια χρόνο συμμετοχής πήρε και ο Κατσαρής, ο οποίος πήγε στο αριστερό άκρο της επίθεσης, με τον Σταματάκο να γίνεται δεκάρι, αλλά και πάλι δεν άλλαξαν πολλά πράγματα.

Η Αρτάκη δεν κατάφερε να πιέσει περισσότερο το Κεραμίδι, το οποίο στο 83' και στο 87' έχασε και δύο σημαντικές ευκαιρίες για να φύγει με το διπλό από την Εύβοια.

Στο 83' σουτ στην κίνηση του Καραγκούνη πέρασε άουτ και στο 87' κεφαλιά του Κατσιαμήτα, ευτυχώς ήταν αδύναμη και "έσβησε" στην αγκαλιά του Ντουμάνη.

Στο 93' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Παπαδάκης και θα εκτίσει την ποινή 1 αγωνιστικής στον αγώνα Κυπέλλου Εύβοιας στην Ιστιαία την ερχόμενη Τετάρτη.

Παράπονα από τη διαιτησία του Ψαρίδη (Αθήνα) είχαν οι Αρτακιανοί. Βοηθοί ήταν οι Βλατάκης - Μαραθωνίτης (Αθήνα).

ΑΟ Ν. ΑΡΤΑΚΗΣ (Άγγελος Διγκόζης): Ντουμάνης, Τσατσαρώνης, Χατζηστάμου (82' Κουτρόπουλος), Τσούπρος, Καραμπάς, Στασινόπουλος, Κωνσταντίνου, Ζαχαρόπουλος (69' Κατσαρής), Παπαδάκης, Μεγάλος, Ζυγκερίδης (59' Σταματάκος). 

ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ (Αποστόλης Στύλος): Σταυρίδης, Κόλα (87' Μπατζώνης), Γιατζιτζόγλου, Χατζηδίμας, Καρτσάμπας, Καλαϊτζίδης, Κατσαμάγκας, Ιντζόγλου, Σεχολάρι (90' Φυτόπουλος), Καραγκούνης, Μαργαρίτης (80' Κατσιαμήτας).

Επιστροφή