ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΚΟΥΛΗΣ: Gourmet και κλασσικές επιλογές για τις φετινές γιορτές!

23 Δεκεμβρίου 2021, 09:57
A+ A-
Θα εντυπωσιάσουν και τον πιο "απαιτητικό" ουρανίσκο.

Χαμός γίνεται στο κρεοπωλείο του  "ΚΟΥΛΗ" , αφού τα ψυγεία του είναι γεμάτα με εξαιρετικούς gourmet, αλλά και κλασσικούς γευστικούς συνδυασμούς.

Παρακάτω, σου προτείνουμε τα εορταστικά ...best seller του ΚΟΥΛΗ για να  επιλέξεις στο γιορτινό σου τραπέζι. 

 

 

Για αρχή έχουμε μπουτάκι από νεαρό χοιρινό χαραγμένο, με πορτοκάλι και κανέλα, γλασαρισμένο με μαρινάδα από κάρυ και πορτοκάλι. 

Ακολουθεί η "βασίλισσα" των Χριστουγέννων σε μια πιο μοντέρνα gourmet εκδοχή: Ρολό φιλέτο γαλοπούλας γεμιστό με τυρί, μεθυσμένα φρούτα (κυδώνι και μήλο) σε ουίσκι, γλασαρισμένο με σφένδαμο και ουίσκι.

Για τους πιο κλασσικούς υπάρχει και με γέμιση άπαχου κιμά μόσχου, κάστανο, κουκουνάρι, σταφίδα και δαμάσκηνο, επίσης γλασαρισμένη.  

Δεν θα μπορούσε βέβαια, να λείπει από το τραπέζι μας ο μοναδικός χοιρινός μπακλαβάς από πανσέτα αρωματισμένη με λάδι μεσογειακών βοτάνων. 

Και τελειώνουμε, με το εξαιρετικό χοιρινό ρόλο από νεαρό χοιρινό, γεμιστό με gouda  και μπέικον, γλασαρισμενο με σάλτσα μπάρμπεκιου, σκόρδο και δενδρολίβανο 

Eκτός από τις εορταστικές δημιουργίες, στο κρεοπωλείο του "ΚΟΥΛΗ" θα βρεις ποικιλία σε χειροποίητα παρασκευάσματα εξαιρετικής ποιότητας με κρέατα αποκλειστικά και μόνο από Ευβοιώτικες φάρμες. 

Ολα έρχονται στο χώρο σου εύκολα με ένα τηλεφωνάκι. Δώσε την παραγγελία σου τώρα! Βρες εδώ όλα τα απαραίτητα στοιχεία. 

Επιστροφή