Αθλητικά

"Ο Μπρούζος πήγε κρυφά να πάρει την ΑΓΕΧ!"

Ο Μπρούζος πήγε κρυφά να πάρει την ΑΓΕΧ!
15 Απριλίου 2011, 07:30
Καταγγελία του Τάσου Κολιτσιδόπουλου. Η ιστορική ομάδα σπαράσσεται ξανά.

Απίστευτα πράγματα έγιναν τις τελευταίες μέρες στο τοπικό μπάσκετ, σύμφωνα με όσα καταγγέλλει στο επίσημο σάιτ του "Γυμναστικού" ο πρόεδρος της ομάδας Τάσος Κολτσιδόπουλος.

Σε μακροσεκλή ανάρτηση, που θα βρείτε ολόκληρη παρακάτω, ο Κολτσιδόπουλος αποκαλύπτει ότι ο γενικός γραμματέας του συλλόγου Βαγγέλης Μπρούζος, εν αγνοία της υπόλοιπης Διοίκησης, πήγε να πάρει την ΑΓΕΧ στα κρυφά.

Συγκεκριμένα κατέθεσε αίτηση στο Πρωτοδικείο για ορισμό προσωρινής διοίκησης, με σκοπό να αναλάβει τον έλεγχο της ΑΓΕΧ ομάδα ατόμων, υπό την αιγίδα του ιδίου. Πρότεινε μάλιστα ως μάρτυρα τον πρώην προπονητή της ομάδας του "Γυμναστικού" Γιώργο Βελισσαράκο!

Είναι γνωστό σε όλους όσοι ασχολούνται με το άθλημα στην πόλη, ότι το μεν αγωνιστικό τμήμα της ΑΓΕΧ έχει αναλάβει η νυν διοίκηση του "Γυμναστικού", το δε διοικητικό κομμάτι τελεί σε καθεστώς ασάφειας λόγω των χρεών που έχει και γίνεται προσπάθεια να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Η πλήρης ανάρτηση του προέδρου του Γυμναστικού έχει ως εξής:

"Αυτό που συνέβη σήμερα Πέμπτη 14/04/2011  δεν έχει ξανασυμβεί σε ομαδικό άθλημα , σίγουρα στην Χαλκίδα .

 Ο Γενικός Γραμματέας του Γυμναστικού , Κος ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΠΡΟΥΖΟΣ , κατέθεσε αίτηση στο Πρωτοδικείο Χαλκίδας , «ως μέλος της ΑΓΕΧ ταμειακώς εντάξει»  , χωρις αυτο βέβαια να επιβεβαιωνεται απο πουθενά   με σκοπό να ορίσει προσωρινή διοίκηση , και να διεξάγει εκλογές , για την ανάδειξη Νέου Διοικητικού Συμβουλίου στην ΑΓΕΧ.

Πρότεινε μάλιστα , και κάποιους γνωστούς Χαλκιδαίους , ανθρώπους του μπάσκετ , για την προσωρινή αυτή διοίκηση , οι οποίοι δεν γνώριζαν τίποτε για την αίτηση αυτή και για την κατάθεσή της , απλά τους είχε πάρει τηλέφωνο ο πρώην προπονητής του ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ κύριος Βελισσαράκος , ο οποίος  μάλιστα ήταν και ο βασικός μάρτυρας ,του κυρίου ΜΠΡΟΥΖΟΥ  στην αίτηση αυτή στο πρωτοδικείο!!!!!

 Βέβαια και ο κύριος Μπρούζος αλλά και ο κύριος Βελισσαράκος , και οποισδήποτε άλλος , έχουν όλο το δικαίωμα ως άνθρωποι του Μπασκετ , να καταθέσουν αίτηση στο Πρωτοδικείο για να ζητήσουν κάτι αντίστοιχο .Αλλά όμως υπάρχουν τα εξής ερωτήματα  , που ζητούν επειγόντως απάντηση ,

1)Γιατί  κατέθεσε την αίτηση ο κύριος Μπρούζος χωρίς να ενημερώσει κανέναν από τους ανθρώπους του Δ.Σ. του Γυμναστικού συλλόγου , την στιγμή που γνωρίζει και εκείνος πολύ καλά , ότι η ομάδα της ΑΓΕΧ μπορεί διοικητικά να είναι «ακέφαλη» όσον αφορά τα βιβλία της , αυτή τη στιγμή , ουσιαστικά όμως τα τμήματά της λειτουργούν , όλα και μάλιστα κάποια πρωταγωνιστούν ακόμη στα πρωταθλήματά τους.

Δεν είναι «προσβλητικό» προς όλους τους ανθρώπους της ομάδας αλλά κυρίως προς τους γονείς των παιδιών - αθλητών , αθλητριών , αυτή η ενέργεια ?

Μάλιστα οι γονείς είναι ενήμεροι από την αρχή της χρονιάς για την διοικητική ανυπαρξία της ΑΓΕΧ και έχουν όλοι μαζί δεχθεί , και μάλιστα κάποιοι έχουν συμβάλλει και οικονομικά , ότι η ΑΓΕΧ στηρίζεται οικονομικά , οργανωτικά και διοικείται από τον ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟ και την διοίκησή του… .

Στην ερώτηση μάλιστα , «γιατί δεν ενημερωθήκαμε για αυτήν την κίνηση που μας ενδιαφέρει άμεσα…» η απάντηση του Κυρίου ΜΠΡΟΥΖΟΥ ήταν , ότι «πρέπει να ξέρετε ότι εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι υπάρχει και το τυπικό , και αφού δεν κάνατε κάτι εσείς με την ΑΓΕΧ θα έκανα ΕΓΩ…»

 2)Γιατί ζήτησε στην αίτησή του να μην γίνει κοινοποίηση , πουθενά αλλού , παρα μόνο μία ημέρα πρίν δηλ. την Τετάρτη , και αυτή η κοινοποίηση ζήτησε να γίνει στην έδρα της ΑΓΕΧ που υπάρχει αυτή τη στιγμή ,  δεν είναι άλλη από ένα κατάστημα του κυρίου ΣΤΑΜΕΛΟΥ το οποίο έχει ήδη κλείσει !!!!

 3)Γιατί συμπεριέλαβε στην αίτησή του ,ανθρώπους , οι οποίοι είναι μεν άνθρωποι του Μπασκετ , που έχουν προσφέρει στο άθλημα και στα κοινά της πόλης αλλά , δεν γνώριζαν , ούτε την πλήρη αλήθεια , ούτε βέβαια την ημερομηνία της εκδίκασης της αίτησης στο Πρωτοδικείο Χαλκίδας , ούτε βέβαια είχαν ενημερωθεί για όλη την αλήθεια από τον κύριο Βελισσαράκο , ο οποίος είχε αναλάβει να τους ενημερώσει τηλεφωνικά μόνο (!!!!) δίνοντας σε μερικούς από αυτούς , ραντεβού για μετά το ΠΑΣΧΑ για να μιλήσουν για το «καλό του Μπάσκετ της πόλης μας»όπως χαρακτηριστικά τους είπε!!!!!Για ευνόητους λόγους δεν αναφέρουμε τα ονόματα των παραπάνω ανθρώπων ,οι οποίοι δεν «φταίνε» σε τίποτα να εμπλακούν χωρίς λόγο σε ένα τέτοιο «θέατρο του παραλόγου»  είναι όμως στην διάθεση του καθενός ενδιαφερομένου ….

 4)Αφού ενδιαφέρεται για το καλό του Μπάσκετ της Χαλκίδας γιατί ζήτησε αναβολή της εκδίκασης , όταν εμφανίστηκε  άλλη αίτηση , από τους δικούς μας ανθρώπους , με την οποία ζητούσαμε διαφανέστατα , να προχωρήσει η διαδικασία , ορισμού προσωρινής διοίκησης , ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΚΛΟΓΩΝ από άτομα κοινά αποδεκτά και από τις δύο αιτήσεις που κατατέθηκαν , και πήρε τελικά αναβολή για τις 12/05/2011????Μάλιστα δε , δεν εμφανίστηκε τελικά  , και ο βασικός μάρτυρας κύριος Βελισσαράκος …….

 Ομως ευτυχώς που βρέθηκε ένας σοβαρός άνθρωπος του Μπασκετ και ενημέρωσε , έγκαιρα , για όλη αυτή την «κρυφή» κίνηση , η οποία είναι φανερό ότι είχε σκοπό , να ορίσει μια προσωρινή διοίκηση , και μετά να διεξάγει «γρήγορα» εκλογές , και να εκλέξει βέβαια μια Διοίκηση στην ΙΣΤΟΡΙΚΗ Α.Γ.Ε.Χ. της απολύτου αρεσκείας τους .

Δηλ. πως θα ερχόταν μετά από λίγο καιρό ο κύριος Μπρούζος με τους όλους τους «συν αυτώ ». και τι θα έλεγε σε όλους εμάς που «τρέχουμε» όλο το χρόνο για αυτά τα 200 περίπου παιδιά και αθλητές και αθλήτριες της ομάδας της ΑΓΕΧ ,????

... όπως επίσης τι θα έλεγε σε αυτά τα παιδιά και στους γονείς τους , που αγωνιούν και για τα παιδιά αλλά και για το μέλλον αυτής της ιστορικής ομάδας ????

 Θα έλεγε , «για σας ήρθα» , είμαι ο καινούργιας σας πρόεδρος ??????

 Αναφορικά στην αίτηση που κατατέθηκε από την πλευρά μας , μέσω του δικηγόρου κυρίου ΘΑΝΑΣΗ ΤΑΡΤΗ , με μάρτυρα το μέλος της ομάδας από το τελευταίο Δ.Σ. της ΑΓΕΧ κύριο Γιώργο  Γραμματικόγιαννη , οι προτεινόμενοι για την προσωρινή διοίκηση (και οι οποίοι βέβαια σε αντίθεση με τους προτεινόμενους της αίτησης του κυρίου Μπρούζου , όχι απλά το γνώριζαν αλλά έχουν και την πραγματική διάθεση να βοηθήσουν , ) ήταν οι κύριοι :

 ΤΑΡΤΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ – Δικηγόρος , και μέλος της διοίκησης της ΑΓΕΧ για μία τριετία, στηνΑ2.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟΥ –Ο γνωστός πρώην πρόεδρος της ΑΓΕΧ  επι  20 (!!!) χρόνια τουλάχιστον .

ΠΑΙΤΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ – Επιχειρηματίας , και μέλος της τελευταίας διοίκησης της ΑΓΕΧ ,στην Α2 ,  για περισσότερα από 7 χρόνια .

ΚΟΛΤΣΙΔΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΣΟΣ- Πρώην μέλος της διοίκησης της ΑΓΕΧ και πρόεδρος του ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ σε μια διοίκηση που τον τελευταίο χρόνο διοικεί και στηρίζει οικονομικά της ΑΓΕΧ.

ΚΟΥΚΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ – Ο Γνωστός αντιπρόεδρος της Τράπεζας Ευβοίας και του Επιμελητηρίου Ευβοίας , και φετινός χρηματοδότης της ΑΓΕΧ .

ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ.Ο γνωστός αντιδήμαρχος , και επι χρόνια ενεργό μέλος της ΑΓΕΧ στο ΒΌΛΛΕΥ.

ΣΥΚΟΒΑΡΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ- Ασφαλιστής και επι 30 χρόνια μέλος της ΑΓΕΧ στο Βόλλευ , και αυτή την στιγμή μέλος της διοικούσας επιτροπής του Βόλλευ της ΑΓΕΧ.

ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΝΙΚΟΣ- Ο γνωστός πρώην αντινομάρχης και επι χρόνια δημοτικός και νομαρχιακός σύμβουλος , αλλά και επι χρόνια μέλος του Δ.Σ. της ΑΓΕΧ .

ΘΩΜΑΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ- Χειρούργος Ιατρος , σημερινός αντιπρόεδρος του ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ .

 Βέβαια από τα ονόματα και μόνο των  ανθρώπων αυτών μπορεί πολύ εύκολα να γίνει η σύγκριση από τον καθένα , μπασκετικό και μη , γονέα ή απλό φίλαθλο , για την ποιότητα , την οικονομική επιφάνεια και την εμπειρία σε θέματα διοίκησης , αλλά κυρίως για τη αγάπη τους προς την ΑΓΕΧ , στοιχεία τα οποία φυσικά και δεν υπάρχουν , στην πλευρά της αίτησης του αξιότιμου κατά τα άλλα και σεβαστού κυρίου Μπρούζου.

 Για αυτό λοιπόν , θα πρέπει να καταλάβουν όλοι , παράγοντες και προπονητές , ότι σκοπό και προσωπικό συμφέρον και να έχουν ότι η ιστορία της ΑΓΕΧ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΙΜΗ , και καλά θα κάνουν να συμβιβαστούν με όλες τις απαραίτητες νόμιμες διαδικασίες , ώστε να εκλεγεί  μια διοίκηση , με διαφανείς  εκλογές , και όχι με τέτοιους τρόπους , «κρυφών και ύπουλων ενεργειών» που θυμίζουν «κτυπήματα κάτω από το τραπέζι» και που το μόνο που κάνουν είναι να προσβάλουν ανθρώπους και προσωπικότητες , και να αναιρούν την όποια ανιδιοτελή και χωρίς κανένα όφελος , προσπάθεια που έχουν καταβάλλει εφέτος οι άνθρωποι του Γυμναστικού οι οποίοι , μαζί με το οικονομικό βάρος της ομάδας τους με τις πολλές υποχρεώσεις στην Εθνική κατηγορία , ανέλαβαν και τις υποχρεώσεις της ΑΓΕΧ
(ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑ ΒΕΒΑΙΑ) και μέχρι τώρα τουλάχιστον τα έχουν φέρει εις πέρας.

 Μάλιστα , την Μ.Δευτέρα και την Μ.Τετάρτη στην ΘΗΒΑ , οι νεάνιδες της ΑΓΕΧ , δίνουν τον δικό τους μεγάλο αγώνα , με το έμπειρο ΑΡΚΑΔΙ και την ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ με σκοπό την πρόκρισή τους στις 6 καλύτερες ομάδες της ΕΛΛΑΔΑΣ!!!!

 Εσείς που ενδιαφέρεστε για το καλό της ΑΓΕΧ θα είστε εκεί κύριοι????"

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΕΠΙΔΟΜΑ 800 ΕΥΡΩ: Ισχύει και για τα αθλητικά σωματεία

ΕΠΙΔΟΜΑ 800 ΕΥΡΩ: Ισχύει και για τα αθλητικά σωματεία
Αθλητικά
[03/04/2020 - 16:45]

Εντάσσονται στο πλαίσιο προστασίας των επιχειρήσεων. ...περισσότερα

Κι αν ο κορωνοϊός τη διακοπή αποφασίσει, το τρένο του Ηρακλή Ψαχνών πώς να το σταματήσει;

Κι αν ο κορωνοϊός τη διακοπή αποφασίσει, το τρένο του Ηρακλή Ψαχνών πώς να το σταματήσει;
Αθλητικά
[03/04/2020 - 16:05]

Το σχόλιο της εβδομάδας για τα αθλητικά δρώμενα και τον κορωνοϊό. ...περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ: Αυτοί που μένουν εκτός Εύβοιας και αυτοί που επέστρεψαν

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ: Αυτοί που μένουν εκτός Εύβοιας και αυτοί που επέστρεψαν
Αθλητικά
[03/04/2020 - 01:00]

Μπρατσιάκος, Βελισσαράκος, Αυλωνίτης, Πύθουλα, Κοροβέσης και Τσοκάνης μιλάνε στη "Γνώμη" της Παρασκευής. ...περισσότερα