Οι διαιτητές στα τελευταία ματς της χρονιάς

Οι διαιτητές στα τελευταία ματς της χρονιάς
28 Δεκεμβρίου 2021, 19:00
A+ A-
Γίνονται 4 αγώνες Κυπέλλου την Τετάρτη

 

Η ποδοσφαιρική αυλαία στην Εύβοια ...πέφτει την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου, με τέσσερα ματς για το Κύπελλο της Εύβοιας, από τα οποία θα αναδειχθούν οι άλλες τέσσερις ομάδες που θα "συγκροτήσουν " την 8άδα της προημιτελικής φάσης (έχουν προκριθεί ήδη τα Λουκίσια, ο ΑΟ Χαλκίς, η Μακρυκάπα και ο ΑΟΝΑ).

Ανάμεσα στους αγώνες που θα γίνουν είναι δύο μεταξύ ομάδων της Α' ΕΠΣΕ. Πιο συγκεκριμένα στη Δροσιά ο ΑΠΚΟ θα υποδεχθεί (ώρα 2.30) τον Ελλήσποντο και μια ώρα αργότερα (3.30) στην Ερέτρια, ο Απόλλωνας θα φιλοξενήσει την ομάδα του Αυλωναρίου.

Το τελευταίο ζευγάρι επρόκειτο να συναντηθεί πριν 10 μέρες στο ίδιο γήπεδο για το πρωτάθλημα, αλλά το ματς είχε αναβληθεί και τώρα σε άλλη διοργάνωση, οι δυο ομάδες θα ρίξουν την αυλαία για το 2021, με το τελευταίο σφύριγμα να το δίνει ο διαιτητής Στράτος Ντούρας, ο οποίος θα έχει βοηθούς στον αγώνα τους Γιάννη Ντόβολη (μαζί με τον Ντούρα στη φωτό) και τον μεταγραφέντα φέτος από την ΕΠΣ Ζακύνθου Χάρη Πέττα.

Δροσιά και Ελλήσποντος είχαν βρεθεί για το πρωτάθλημα, σχετικά πρόσφατα, στις 4 Δεκεμβρίου στο γήπεδο Λαμψάκου και οι γηπεδούχοι είχαν ηττηθεί με 2-0 από τον ΑΠΚΟ, ο οποίος τη τελευταία φορά που αγωνίστηκε στους "8" του κυπέλλου ήταν το 2015 με αντίπαλο -και γηπεδούχο- τον Ελλήσποντο (κέρδισε 1-0 με γκολ του Παπίλα).

Τα άλλα δυο ματς είναι ανάμεσα σε ομάδες της Β' κατηγορίας και της Α'. Ο Δύστος θα παίξει στην έδρα του με τον Ταμυναϊκό και τα Αλάτσατα στο γήπεδο Αλεξάνδρου με τον Ολυμπο Γυμνού. Αυτά τα δυο  ματς ξεκινούν στις 2.30.

Να σημειώσουμε ότι ο Δύστος είχε βρει απέναντι του τους γείτονες Αλιβεριώτες πριν 7 σεζόν στην ημιτελική φάση, αλλά και φέτος στην Α' φάση όπου ο Ταμυναϊκός τον κέρδισε με 6-2 στο Τσαρπάλειο.

Επίσης, τα Αλάτσατα αν καταφέρουν να προκριθούν σε βάρος του Ολύμπου, θα βρεθούν στη φάση των "8" μετά από 15 χρόνια. Η ομάδα του Γυμνού είχε αγωνιστεί στα προημιτελικά την περίοδο 2014-2015 (είχε αποκλειστεί από την Αρτάκη).

Οι τέσσερις αγώνες που γίνονται την Τετάρτη και οι τριάδες των διαιτητών είναι:

 

29-12-2021 ΩΡΑ 2.30    
ΔΥΣΤΟΣ ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ ΦΩΤΗΣ ΔΑΛΛΑΣ-ΚΗΡΥΚΟΣ
ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ    KAΣΟΜΟΥΛΗΣ      ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΟΣ-ΒΕΛΕΝΤΖΑΣ
ΑΛΑΤΣΑΤΑ ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ ΠΡΙΟΝΑΣ-ΜΠΟΥΡΙΚΑΣ
       
29-12-2021 ΩΡΑ 3.30    
ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ ΑΥΛΩΝΑΡΙ ΝΤΟΥΡΑΣ ΠΕΤΤΑΣ-ΙΩΑΝ. ΝΤΟΒΟΛΗΣ

 

Επιστροφή