SURVIVOR: Πρώτη αποχώρηση έκπληξη - Έφυγε η Σπανού, έμεινε ο Μαρτίκας (VIDEO)

SURVIVOR: Πρώτη αποχώρηση έκπληξη - Έφυγε η Σπανού, έμεινε ο Μαρτίκας (VIDEO)
30 Δεκεμβρίου 2021, 00:58
A+ A-
Αιφνιδιάστηκε η τραγουδίστρια από το αποτέλεσμα.

Την πρώτη απώλεια μέτρησαν οι Διάσημοι στο Survivor, καθώς η παίκτρια που αποχώρησε μετά την ψηφοφορία του κοινού είναι η Ελισάβετ Σπανού!

Η τραγουδίστρια ήταν συνυποψήφια με τον συνάδελφό της Βαλάντη και τον 45χρονο φαρμακοποιό Σπύρο Μαρτίκα, ο οποίος μετά την ήττα των Μαχητών στο τρίτο αγώνισμα ασυλίας ζήτησε από τους συμπαίκτες του να τον ψηφίσουν για αποχώρηση, κάτι που μάλλον θα γινόταν έτσι κι αλλιώς.

Μπορεί να μην τον ψήφιζαν και οι 11, αλλά σίγουρα θα ήταν προτεινόμενος, έτσι έδειχναν τα πράγματα, καθώς είχε ...ανοιχτά μέτωπα μέσα στην ομάδα.

Τελικά με 11 ψήφους βγήκε στον τάκο και φαινόταν δεδομένο ότι ο κόσμος θα κρατήσει στο παιχνίδι τη Σπανού και τον Βαλάντη.

Ομως, το αποτέλεσμα αιφνιδίασε τόσο τους τηλεθεατές, όσο και τη Σπανού, όταν ο Λιανός ανακοίνωσε ότι η 40χρονη αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο μετά από μια εβδομάδα.

Η Σπανού στην αρχή έδειχνε αδύναμη, αλλά σιγά-σιγά ανέβαζε στροφές και στα δύο τελευταία αγωνίσματα είχε φέρει τρεις νίκες.

Παρόλ' αυτά ήταν αυτή που έφυγε, σε ένα αποτέλεσμα, αναμφίβολα από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις που έχουν γίνει στο ριάλιτι επιβίωσης τα τελευταία χρόνια.

Ούτε ο Σπύρος Μαρτίκας πίστευε ότι έμεινε στο παιχνίδι.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Επιστροφή