Κους-κους & σχόλια

ΧΑΛΚΙΔΑ- ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Τι σημαίνει η αγάπη για τους νεαρούς Χαλκιδέους

ΧΑΛΚΙΔΑ- ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Τι σημαίνει η αγάπη για τους νεαρούς Χαλκιδέους
4 Ιανουαρίου 2022, 08:53
Τι τους έρχεται κατευθείαν στο μυαλό, όταν ακούνε τη μαγική λέξη.

Πείτε την αλήθεια. Πόσες φορές έχετε ακούσει αυτές τις μέρες την ευχή: Χρόνια πολλά με υγεία και αγάπη! Είναι δύο αγαθά μη υλικά, που τα θέλουμε όλοι στην ζωή μας και δεν είναι καθόλου αυτονόητο ότι θα τα έχουμε όσο διαρκεί ο βίος μας.

Για την υγεία δεν χρειάζεται να πούμε πολλά, όλοι έχουμε καταλάβει την αξία της, αυτή τη περίοδο, με τον κορωνοϊό να εξαπλώνεται απειλητικά και να μας απειλεί όλους.

Τι έχετε όμως να πείτε για την αγάπη; Τι σας έρχεται αμέσως στο μυαλό, μόλις ακούτε τη μαγική λέξη, που ομορφαίνει τις ψυχές όλων μας; Αυτό είναι το θέμα του σημερινού ρεπορτάζ.

Νεαροί Χαλκιδέοι, που συναντήσαμε τυχαία στο δρόμο, μας λένε τι σημαίνει γι’ αυτούς η αγάπη. Διαβάστε παρακάτω τι μας απάντησαν:  

Φωτεινή Ζώη

«Το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό όταν ακούω την λέξη αγάπη, είναι η αδερφή μου. Η αγάπη μεταξύ μας είναι τόσο δυνατή και αληθινή, που μόνο όσοι έχουν αδέρφια μπορούν να καταλάβουν», δήλωσε η Φωτεινή Ζώη, τονίζοντας πως η μεγάλη της αδερφή είναι και η καλύτερη της φίλη!

Σιντορέλα Κουλλόλλι

«Η λέξη αγάπη φέρνει στο μυαλό μου την οικογένεια μου. Όταν ανήκεις σε μια οικογένεια που σε αγαπά και σε στηρίζει σε ότι και εάν κάνεις, είναι η μεγαλύτερη ευλογία», είπε η Σιντορέλα Κουλλόλλι.

¶γγελος Παλαιολόγος

«Η σοκολάτα για εμένα είναι αγάπη. Μου αρέσει πάρα πολύ, που μπορώ να τρέφομαι μόνο με σοκολάτα. Είναι η λύση σε όλα τα προβλήματα», σχολίασε ο ¶γγελος Παλαιολόγος.

Αγγελική Μακρή

«Εμένα μου έρχεται στο μυαλό η κομμωτική. Έχω πάθος από μικρό παιδί με τα χτενίσματα και τα κουρέματα. Δεν είναι τυχαίο που επέλεξα αυτό το επάγγελμα», δήλωσε η Αγγελική Μακρή.

Βαγγέλης Φαλάγγης

«Η δική μου απάντηση είναι το τραγούδι, με το οποίο ασχολούμαι από πολύ μικρός. Η μουσική για εμένα σημαίνει τα πάντα», είπε ο Βαγγέλης Φαλάγγης.