Δείτε την επικαιρότητα με χιούμορ και κερδίστε!

Δείτε την επικαιρότητα με χιούμορ και κερδίστε!
15 Απριλίου 2011, 14:00
A+ A-
Ο δεύτερος διαγωνισμός του egnomi.gr είναι γεγονός. Στείλτε μας μέσω Facebook την πιο αστεία ατάκα για ό,τι συμβαίνει γύρω σας και κερδίστε πολλά δώρα!

Φτάνει πια με τη σοβαρή και ζοφερή πλευρά της ζωής! Αφήστε στην άκρη τους φόβους για χρεοκοπία της χώρας, ξεχάστε τις μειώσεις μισθών, αδιαφορήστε για πολέμους, ληστείες και τα λοιπά τραγικά και ελάτε να δούμε μαζί την επικαιρότητα με χιούμορ.

Εμείς προσπαθούμε ήδη να το κάνουμε συνδυάζοντας την καθημερινή σας πληροφόρηση με χιουμοριστικές και σχολιαστικές αναρτήσεις. Ήρθε όμως η ώρα να δούμε και τη δική σας χιουμοριστική ματιά.

Στείλτε μας στη σελίδα μας στο facebook τις πιο αστείες ατάκες σας σχετικά με ό,τι συμβαίνει γύρω σας. Το θέμα είναι ελεύθερο, αρκεί να είναι επίκαιρο. Ο σχολιασμός πρέπει να είναι έξυπνος, χιουμοριστικός, αλλά και σύντομος. Πάρτε ιδέες από την Salata της έντυπης έκδοσης, από τις ατάκες του Λαζόπουλου στο Τσαντίρι, από τα σχόλια του Κανάκη και της παρέας του στο Ράδιο Αρβύλα. Ή μην παίρνετε καμία ιδέα από κανένα και κάντε το με τον δικό σας μοναδικό τρόπο. Αρκεί να έχει χιούμορ!

Φυσικά οι κόποι σας δεν θα μείνουν χωρίς ανταμοιβή. Στο τέλος του διαγωνισμού θα βραβεύσουμε τους καλύτερους από εσάς και οι νικητές θα πάρουν πλούσια δώρα.

Σημειώστε:

1) Η καλύτερη ατάκα κερδίζει μία τηλεόραση LCD Samsung 24’ αξίας 300 ευρώ,

2) Η δεύτερη καλύτερη μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή Olympus 14 Mpx, αξίας 200 ευρώ,

3) Η τρίτη ένα micro Ηχοσύστημα Philips αξίας 100 ευρώ.

Πριν ξεκινήσετε διαβάστε με προσοχή τους όρους του διαγωνισμού μας:

 

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

1)     Η συμμετοχή σας γίνεται με ανάρτηση στον τοίχο της σελίδας μας στο Facebook. Προσοχή όχι στο γκρουπ, αλλά στη σελίδα με τίτλο Evoiki Gnomi. Για να είστε σίγουροι πατήστε στο σήμα του fb πιο κάτω ή εδώ

2)     Το περιεχόμενο της ανάρτησης πρέπει να είναι ένας σύντομος χιουμοριστικός σχολιασμός πάνω σε επίκαιρο θέμα της επιλογής σας. Μπορεί να είναι μία ατάκα, ένα ανέκδοτο, ένα σατιρικό σχόλιο ή ο,τιδήποτε άλλο.  

3)     Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να στείλει έως τρία σχόλια.

4)     Κάτω από την ανάρτησή σας πρέπει υποχρεωτικά να αναφέρετε το ονοματεπώνυμό σας, τηλέφωνο, e-mail και πόλη διαμονής. Αν δεν θέλετε να δημοσιεύσετε τα στοιχεία αυτά στον τοίχο, μπορείτε να μας τα στείλετε μέσω e-mail (στο info@egnomi.gr). Σε αυτή την περίπτωση δημοσιεύετε πρώτα την ατάκα σας στο facebook και μετά στέλνετε την ατάκα μαζί με τα στοιχεία σας στο e-mail μας.

5) Για να σας επιτραπεί να αναρτήσετε το σχόλιό σας στη σελίδα μας στο Facebook θα πρέπει πρώτα να κάνετε τη σελίδα προσθήκη στη λίστα των φίλων σας.

5)     Ο διαγωνισμός ξεκινά στις 15 Απριλίου 2011 και λήγει στις 15 Σεπτεμβρίου 2011. Αναρτήσεις που θα γίνουν μετά από αυτή την ημερομηνία είναι άκυρες.

6)     Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν στην έντυπη έκδοση της "Ευβοϊκής Γνώμης" την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου.

7)     Οι νικητές του διαγωνισμού θα παραλάβουν τα δώρα τους από τα γραφεία της "Ευβοϊκής Γνώμης" (Αθηνάς 4, δίπλα από τα ΕΛΤΑ) τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου, ώρα 7 το απόγευμα. Σε περίπτωση που κάποιος νικητής δεν παραβρεθεί, χάνει το δώρο.

8)     Το egnomi.gr και η Ευβοϊκή Γνώμη διατηρούν το δικαίωμα να δημοσιεύουν τα σχόλια, τα ονόματα και τις φωτογραφίες των διαγωνιζομένων στην έντυπη και ηλεκτρονική έκδοση.

9)     Σχόλια που είναι προϊόν υποκλοπής, περιέχουν δυσφημιστικές - εξυβριστικές φράσεις, παραβιάζουν προσωπικά δεδομένα και δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων και γενικά παραβιάζουν οποιαδήποτε διάταξη νόμου δεν γίνονται δεκτά. Στις περιπτώσεις αυτές ο υπογράφων φέρει αποκλειστικά την ευθύνη των όσων προσυπογράφει.

 Οι παραπάνω κανόνες ισχύουν με ποινή ακυρότητας της συμμετοχής.

Επιστροφή