Πολιτική

ΑΓΓΕΛΑΤΟΣ- ΦΡΑΝΤΖΗΣ: Προσπαθείτε να μετατρέψετε το Δ.Σ. του Συλλόγου σε παράρτημα του ΠΑΜΕ

ΑΓΓΕΛΑΤΟΣ- ΦΡΑΝΤΖΗΣ: Προσπαθείτε να μετατρέψετε το Δ.Σ. του Συλλόγου σε παράρτημα του ΠΑΜΕ
12 Ιανουαρίου 2022, 14:22
Εξέδωσαν ανακοίνωση με σφοδρή επίθεση κατά της Δημοσιοϋπαλληλικής Ενότητας του Νοσοκομείου.

Ανακοίνωση εξέδωσαν τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Χαλκίδας (με την παράταξη ΔΗΣΚΙ) Γιάννης Αγγελάτος (φωτό) και Θανάσης Φραντζής, βάλλοντας κατά της παράταξης "Δημοσιοϋπαλληλική Ενότητα", την οποία κατηγορούν ότι προσπαθεί να μετατρέψει το Δ.Σ. του Συλλόγου σε παράρτημα του ΠΑΜΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

" Το γεγονός ότι η Δημοσιοϋπαλληλική Ενότητα του Νοσοκομείου αναλαμβάνει ρόλο δικηγόρου της παράταξης που πλειοψηφεί ξεπερνά κάθε προσδοκία και δεν τιμά τους αγώνες του ΠΑΜΕ.

Προφανώς πρωταρχικός στόχος είναι η διατήρηση των αξιωμάτων στο Δ.Σ. του Συλλόγου . Δεν είναι η πρώτη φορά που οι εκπρόσωποι της Δημοσιοϋπαλληλικής Ενότητας επιτίθενται στην παράταξη μας.

Το να γράφει ανακρίβειες για την λειτουργία του Δ.Σ. , ότι δήθεν δεν συγκαλούσαμε συμβούλια τον εκθέτει το βιβλίο των πρακτικών του Συλλόγου. Τότε όμως έβγαζε μόνο κομματικές ανακοινώσεις και υπονόμευε τον αγώνα και την δράση μας.

Συνεχίζοντας το παραλήρημα αναφέρει ότι δεν συμμετέχουμε στις κινητοποιήσεις. Τον παραπέμπουμε στα ονόματα των απεργών, που δεν λείπουμε ποτέ από τον κατάλογο αυτόν.

Είμαστε πάντα στην πρώτη γραμμή και οι συκοφαντίες που εξαπολύει δεν αρμόζουν σε στελέχη του ΠΑΜΕ, εκτός αν υποκινούνται από άλλους… Η αγωνιστικότητα μας και η συμμετοχή μας στις δράσεις του Συλλόγου, μας κράτησαν στην πλειοψηφία του Δ.Σ. για δεκαπέντε χρόνια.

Συμμετέχουμε σε όλες τις κινητοποιήσεις του Συλλόγου της ΠΟΕΔΗΝ , της ΑΔΕΔΥ, του ΕΚΕ. Τους ενοχλεί βέβαια που δεν συμμετέχουμε στις κομματικές κινητοποιήσεις του ΠΑΜΕ.

Προσπαθεί να μετατρέψει το Δ.Σ. του Συλλόγου σε παράρτημα του ΠΑΜΕ. Τους επισημαίνουμε ότι όσο κακός είναι ο κυβερνητικός συνδικαλισμός, άλλο τόσο κακός είναι και ο κομματικός. Η παράταξη μας ήταν, είναι και θα είναι στην πρώτη γραμμή όσο και αν μερικοί θέλουν να κάνουν το άσπρο μαύρο."

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Συνεδριάζει με 16 θέματα το Συμβούλιο της Κοινότητας Χαλκίδας

Συνεδριάζει με 16 θέματα το Συμβούλιο της Κοινότητας Χαλκίδας
Πολιτική
[23/01/2022 - 08:44]

Τα περισσότερα θέματα αφορούν σε άδειες καταστημάτων εστίασης. ...περισσότερα

Οι έμποροι της Ιστιαίας ζητάνε μέτρα στήριξης από την κυβέρνηση

Οι έμποροι της Ιστιαίας ζητάνε μέτρα στήριξης από την κυβέρνηση
Πολιτική
[22/01/2022 - 11:01]

Ο βουλευτής Βαγγέλης Αποστόλου μετέφερε τα αιτήματα στον υπουργό Οικονομικών. ...περισσότερα