ΑΡΤΑΚΗ: Αποχώρησε και δεύτερος πρώην της ΑΕΚ - Γύρισε ο Μανωλικίδης

ΑΡΤΑΚΗ: Αποχώρησε και δεύτερος πρώην της ΑΕΚ - Γύρισε ο Μανωλικίδης
9 Ιανουαρίου 2022, 13:49
A+ A-
Μετά τον Σιαλμά παρελθόν αποτελεί και ο Αραμπατζής.

Τρεις παίκτες που έχουν φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ στη Σούπερ Λίγκα είχε την τρέχουσα σεζόν στο ρόστερ της η Αρτάκη. Ο πρώτος είναι ο Τσούπρος που συνεχίζει κανονικά και αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο, ενώ οι άλλοι δύο είναι ο φορ Σιαλμάς που αποχώρησε γρήγορα, αλλά και ο γκολκίπερ Αραμπατζής, που έλυσε τη συνεργασία του με τους Ευβοιώτες πριν λίγα 24ωρα.

Στους ερυθροκίτρινους επέστρεψε ο γκολκίπερ Μανώλης Μανωλικίδης, ο οποίος είχε αγωνιστεί ξανά στην Αρτάκη πρόσφατα (στη φωτό με τον πρόεδρο Γιάννη Βαγιάννη από την πρώτη συνεργασία τους).

Η ομάδα της Εύβοιας ανακοίνωσε σχετικά:

  • "Ο Αθλητικός Όμιλος Νέας Αρτάκης θα ήθελε να ενημερώσει για την κοινή συναίνεση λύση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Αραμπατζή. Ο Γιάννης αγωνίστηκε με την ομάδα μας στη θέση του τερματοφύλακα την φετινή χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους μας για την συνεργασία μας. Επαγγελματίας με σημαντική προσφορά στην ομάδα μας, του ευχόμαστε πάνω απ' όλα υγεία σε αυτόν και την οικογένεια του και καλή επαγγελματική συνέχεια στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

 

  • Επίσης ανακοινώνουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τον ποδοσφαιριστή Μανώλη Μανωλικίδη. Ο Μανώλης έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν (2019-2020) με την ομάδα μας στην Γ' Εθνική ως τερματοφύλακας. Προηγούμενες ομάδες του ήταν ο Αίας Σαλαμίνας και ο Εθνικός Περαιώς. Του ευχόμαστε υγεία και προσήλωση στους πρωταγωνιστικούς στόχους της ομάδας μας. Καλώς ήρθες Μανώλη".

Επιστροφή