Δέντρο της ελπίδας φυτεύει ο Χαλκιδέος Νικόλας Αλαφάκης

Δέντρο της ελπίδας φυτεύει ο Χαλκιδέος Νικόλας Αλαφάκης
16 Ιανουαρίου 2022, 07:23
A+ A-
Ο πανέμορφος πιτσιρικάς εμφανίζεται σε τηλεοπτικό σποτ.

* Αναδημοσίευση από την εφημερίδα  «ΕΥΒΟΪΚΗ ΓΝΩΜΗ» (22-12-2021)

 

Στο πρόσωπο του μικρού Χαλκιδέου Νικόλα Αλαφάκη συμβολίζεται τηλεοπτικά η ανασυγκρότηση της πυρόπληκτης βόρειας Εύβοιας.

Ο γιος του γνωστού προπονητή πόλο Γιάννη Αλαφάκη και της ιδ. υπαλλήλου Κατερίνας Καραγιάννη είναι πρωταγωνιστής στο spotάκι της εταιρείας «Lidl» για την αναδάσωση στα καμένα δάση της βόρειας Εύβοιας.

Όπως είχε γράψει η «Γνώμη», ο Νικόλας με το μπουκλέ μαλλί και το σκερτσόζικο ύφος πέρασε από κάστινγκ εταιρείας διαφημίσεων και συχνά καλείται να παίξει σε διάφορα spotάκια. Μεταξύ άλλων, πρωταγωνίστησε σε τηλεοπτικό spot των οικολογικών χαρτιών «Reggina» και της εταιρείας αναψυκτικών «Lux».

Πρόσφατα, η αλυσίδα σούπερ μάρκετ «Lidl» ανέλαβε την εκπόνηση μελέτης για την αναδάσωση της βόρειας Εύβοιας και για να διαφημίσει την προσφορά της επέλεξε το χαριτωμένο Νικόλα. Συμπτωματικά, μάλιστα, το τηλεοπτικό αστεράκι έλκει την καταγωγή του από το Μαντούδι (λόγω του πατέρα του), όπου περνάει μέρος των διακοπών του.

Ο Νικόλας Αλαφάκης φυτεύει το δέντρο της ελπίδας για την αναδάσωση των καμένων της βόρειας Εύβοιας.

 

Στη διαφήμιση, ο Νικόλας περιμένει από τον τηλεοπτικό μπαμπά του ένα Χριστουγεννιάτικο δέντρο για να το στολίσει, αλλά απογοητεύεται, όταν βλέπει ότι είναι μικρό. Στη συνέχεια, όμως, το φυτεύει για να μεγαλώσει και μαζί ρίχνει το σπόρο της ελπίδας για την αναγέννηση των καμένων δασών.

Το spotάκι προβάλλεται καθημερινά και, μάλιστα, στην prime time τηλεοπτική ζώνη. Γνωστοί και φίλοι της οικογένειας που έχουν αναγνωρίσει τον Νικόλα συγχαίρουν τους γονείς του. 
 

Το αστεράκι της τηλεόρασης με το Μαντουδιανό πατέρα του Γιάννη Αλαφάκη και την αδελφή του Έλενα.

Επιστροφή