Κους-κους & σχόλια

Η εξομολόγηση της Μυριέλλας Κουρεντή για τον ξαφνικό θάνατο του συντρόφου της

Η εξομολόγηση της Μυριέλλας Κουρεντή για τον ξαφνικό θάνατο του συντρόφου της
12 Ιανουαρίου 2022, 15:10
Η 34χρονη ηθοποιός του Survivor έχει περάσει πολύ δύσκολα στη ζωή της.

Στο τηλεοπτικό επίκεντρο βρίσκεται αυτές τις μέρες η ηθοποιός Μυριέλλα Κουρεντή λόγω της παρουσίας της στο Survivor και του έντονου φλερτ που έχει αναπτύξει με τον παίκτη της αντίπαλης ομάδας, τον αγρότη Γιώργο Κατσαούνη, ενώ η 34χρονη έχει σχέση έξω από το παιχνίδι!

Η ίδια πάντως στο παρελθόν πέρασε πολύ δύσκολες στιγμές όταν ο σύντροφος της ζωής της «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή.

«Έχω τατουάζ το "Π" που σημαίνει Πηνελόπη, η αδερφή μου, αλλά και το όνομα Πέτρος. Ήταν το αγόρι μου. Έφυγε το 2010. Ήταν απρόβλεπτο, δεν το περιμέναμε. Ήταν πολύ νέος. Έφυγε πολύ νωρίς, δεν μπορώ να σου πω τι έγινε. Ήταν ξαφνικό, δεν είχε κάποιο θέμα υγείας. Ήμασταν πολλά χρόνια μαζί, περίπου επτά. Δεν πίστευα ποτέ στη ζωή μου ότι θα νιώσω το συναίσθημα ότι θέλω να πεθάνω. Ένιωσα ότι δεν ήθελα να ξυπνήσω το πρωί. Ήθελα απλά να κοιμάμαι όλη μέρα. Κατάθλιψη είναι αυτό…», ανέφερε η ηθοποιός.

«Όταν βίωσα την απώλεια, προσπαθούσα να ταξιδεύω συνέχεια. Αποκόπηκα από κάθε άνθρωπο και μέρος που μου τον θύμιζε. Έκανα πολύ καιρό να επαναφέρω φιλίες σημαντικές, που σχετίζονταν με τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Το είχα φτιάξει στο μυαλό μου ότι εγώ θα είμαι για πάντα μαζί του. Τον έβλεπα λίγο σαν το κάρμα μου, ενώ δεν μπορείς να είσαι τόσο εγωιστής που να πιστεύεις ότι ξέρεις ποιο είναι το κάρμα σου και ποια θα είναι η κατάληξή σου», είχε εξομολογηθεί η Μυριέλλα Κουρεντή.