Κους-κους & σχόλια

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ποιος είναι ο αγαπημένος σας τρόπος διασκέδασης εν μέσω περιοριστικών μέτρων;

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ποιος είναι ο αγαπημένος σας τρόπος διασκέδασης εν μέσω περιοριστικών μέτρων;
15 Ιανουαρίου 2022, 10:02
Εξι συμπολίτες μας έδωσαν τις απαντήσεις τους...

Στο παρελθόν ανήκουν οι εποχές που πίναμε ανέμελοι το καφεδάκι μας και το ποτάκι μας χωρίς κανένα φόβο και περιορισμό. Δυστυχώς, με όλες τις αλλαγές και τα νέα μέτρα που έφερε η πανδημία, η διασκέδαση έχει περιοριστεί σε μεγάλο βαθμό και τα μαγαζιά έχουν -σχεδόν- αδειάσει.

Ακόμη και σε ταβέρνες και μεζεδοπωλεία οι πελάτες απολαμβάνουν το φαγητό τους στα ...μουγκά μετά την απόφαση για απαγόρευση της μουσικής.

Παρόλ' αυτά η διασκέδαση κυλάει στο DNA του Έλληνα και με προσοχή, αλλά και τήρηση των μέτρων, επιλέγει να το ρίχνει έξω ...που και που, μέχρι να επιστρέψει η κανονικότητα. 

Το egnomi.gr βγήκε για ρεπορτάζ στο κέντρο της Χαλκίδας ζητώντας από έξι συμπολίτες μας να μας πουν, ποιος είναι ο αγαπημένος τους τρόπος διασκέδασης εν μέσω περιοριστικών μέτρων.

Πάμε να δούμε τι μας απάντησαν…

Ιωάννα Παλαιολόγου

«Μου αρέσει πολύ να πηγαίνω για ένα ρομαντικό δείπνο με τον σύζυγό μου, με θέα την παραλία της Χαλκίδας», δήλωσε η στιλάτη πολιτικός μηχανικός Ιωάννα Παλαιολόγου. 

Φρύνη Βλάχου

«Ο αγαπημένος μου τρόπος διασκέδασης είναι να παρακολουθώ με τις φίλες μου δραματικές παραστάσεις στο θέατρο. Με ηρεμεί, με χαλαρώνει και με βγάζει από αγχωτικές σκέψεις», δήλωσε η φοιτήτρια Ψηφιακών Τεχνών Κινηματογράφου στα Ψαχνά Φρύνη Βλάχου.

Ελευθερία Γρύλλη

«Μου αρέσει πάρα πολύ να πηγαίνω με το αγόρι μου σινεμά με προτίμηση στις ταινίες τρόμου και ...επιστημονικής φαντασίας. Πρόσφατα είδα το Venom και έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη», δήλωσε η Ελευθερία Γρύλλη.

Κυριακή Γιαπλέ

«Εμένα μου αρέσει πολύ να βγαίνω το Σαββατοκύριακο με τις φίλες μου για καφεδάκι με ...συνοδεία γλυκού (σ.σ. γέλια). Συνήθως προτιμάμε βάφλες με σοκολάτα και παγωτό ή pancakes», δήλωσε η Κυριακή Γιαπλέ.

Γιώργος Κορώνης

«Κάθε Σάββατο βράδυ, κυρίως, βγαίνω για ένα χαλαρό ποτάκι με φίλους μου. Βέβαια με τα μέτρα κατά της πανδημίας η διασκέδαση πλέον δεν χτυπάει κόκκινο, αλλά το ποτάκι μας το απολαμβάνουμε...», είπε ο Γιώργος Κορώνης.

Παρασκευή Κυράνα

«Με διασκεδάζει ό,τι έχει να κάνει με μουσική. Είτε βγαίνω έξω και ακούω μουσική, είτε παίζω κιθάρα στο σπίτι μου, με ηρεμεί και με γεμίζει θετική ενέργεια. Βέβαια, προς το παρόν επιτρέπεται η μουσική μόνο στο σπίτι μου (σ.σ. γέλια), αλλά θέλω να πιστεύω ότι σύντομα θα ξαναβρούμε τους ρυθμούς μας», ανέφερε η Παρασκευή Κυράνα.