ΛΙΜΝΗ ΕΥΒΟΙΑΣ: Δύο Έλληνες έκλεψαν μεταλλικά αντικείμενα και εργαλεία από καμένο σπίτι - Συνελήφθη ο ένας

ΛΙΜΝΗ ΕΥΒΟΙΑΣ: Δύο Έλληνες έκλεψαν μεταλλικά αντικείμενα και εργαλεία από καμένο σπίτι - Συνελήφθη ο ένας
16 Ιανουαρίου 2022, 12:02
A+ A-
Στην υπόθεση κατηγορείται και ιδιοκτήτης επιχείρησης ως κλεπταποδόχος.

Συνελήφθη ένας Έλληνας για κλοπή, το απόγευμα της Πέμπτης 13 Ιανουαρίου, στη Λίμνη Εύβοιας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λίμνης.

Συγκεκριμένα ο κατηγορούμενος, μαζί με έναν ακόμα συνεργό του, τα στοιχεία ταυτότητας του οποίου διερευνώνται, επιβαίνοντας σε Ι.Χ. αυτοκίνητο, προσέγγισαν μεσημβρινές ώρες, καμένη εξοχική κατοικία στην περιοχή.

Αφού παραβίασαν τη μεταλλική περίφραξη και τις πόρτες από αποθήκες έκλεψαν διάφορα μεταλλικά αντικείμενα και εργαλεία, τα οποία τοποθέτησαν στο όχημα τους.

Ακολούθως τράπηκαν σε φυγή, πλην όμως έγιναν αντιληπτοί από περίοικο, ο οποίος ενημέρωσε τις Διωκτικές Αρχές. Στο πλαίσιο άμεσων και εκτεταμένων αναζητήσεων, το όχημα τους εντοπίσθηκε στην περιοχή της Ιστιαίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας και ακινητοποιήθηκε.

Ο συλληφθείς και οδηγός του οχήματος, προσήχθη στο Αστυνομικό Τμήμα Λίμνης. Από την πρόοδο της προανάκρισης, προέκυψε ότι τα κλεμμένα αντικείμενα τα είχαν μεταφέρει σε επιχείρηση ανακύκλωσης μετάλλων περιοχής της Εύβοιας, ιδιοκτησίας Έλληνας.

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης αναζητείται για να συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου, κατηγορούμενος για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Το Ι.Χ.. αυτοκίνητο κατασχέθηκε ως μέσο διευκόλυνσης της παράνομης δραστηριότητας τους. Την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Λίμνης, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Επιστροφή