ΦΗΚΗ-ΑΡΤΑΚΗ 1-3: Ποδαρικό ...τρίκαλο κοντά στα Τρίκαλα (pics)

ΦΗΚΗ-ΑΡΤΑΚΗ 1-3: Ποδαρικό ...τρίκαλο κοντά στα Τρίκαλα (pics)
16 Ιανουαρίου 2022, 17:14
A+ A-
Πρώτη νίκη εκτός έδρας και τρίποντο μετά από δυο μήνες

Πέρασαν 16 μέρες για να κάνει ποδαρικό στο 2022 ο ΑΟΝΑ και ήταν ...τρίκαλο κοντά στα Τρίκαλα, αφού με τρία γκολ κέρδισε 3-1 τη Φήκη σήμερα στον αγώνα για την τελευταία αγωνιστική του Α' γύρου του 3ου ομίλου της Γ' Εθνικής. Με το δεξί επανήλθε και ο Μίλτος Γκόφας στον πάγκο των ερυθροκίτρινων που πήραν πρώτο τρίποντο εκτός έδρας την τρέχουσα σεζόν.

Η πρώτη φάση έγινε πριν συμπληρωθεί το 10λεπτο με το Νίκο Σκόνδρα των γηπεδούχων να γίνεται κάτοχος σε ευνοϊκή θέση, αλλά Τσούπρος και Καραμπάς επενέβησαν και του απέσπασαν την μπάλα ...πριν γίνει πιο επικίνδυνος για τον Ντουμάνη.

Στο 16' μετά από συνδυασμό Παπαδάκη-Μεγάλου η μπάλα από τα πόδια του τελευταίου έφθασε στον Ζυγκερίδη κι αυτός με ωραίο σουτ στο παραθυράκι έγραψε το 0-1 για τον ΑΟΝΑ.

Ακολούθησαν ένα σουτ του Τσιαφίτσα από καλή θέση που μπλόκαρε ο Ντουμάνης  κι ένα διαγώνιο, αλλά χλιαρό σουτ του Παπαδάκη στο 23' που δεν ανησύχησε τον Ντάσκα, για να έρθει δυο λεπτά αργότερα (25') η ισοφάριση από τη Φήκη.

Ο Ζέρβας με μια ωραία ατομική ενέργεια ...χόρεψε την άμυνα του ΑΟΝΑ και με σουτ στην κλειστή γωνία του Ντουμάνη ισοφάρισε σε 1-1.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στη συνέχεια, αλλά δεν έκαναν άλλη μεγάλη φάση στην εστία της Αρτάκης, η οποία ήταν νευρική και οι παίκτες της έκαναν αρκετά λάθη, τα οποία ευτυχώς, οι γηπεδούχοι δεν εκμεταλλεύτηκαν.

Με την έναρξη του β' ημιχρόνου ο ΑΟΝΑ ...ηρέμησε, κατέβασε τη μπάλα και μέσα σε τρία λεπτά "καθάρισε" το ματς-σύμφωνα με την εξέλιξη του- και πήρε το πολύτιμο τρίποντο.

Στο 49' από φάουλ του Στάρις, ο τερματοφύλακας της Φήκης απέκρουσε την μπάλα και ο Κωνσταντίνου που ήταν κοντά στη φάση, κέρδισε την κεφαλιά κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 1-2.

Στο 52' από σέντρα του Μεγάλου από αριστερά, ο Παπαδάκης πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι και με κεφαλιά πρόλαβε την έξοδο του αντίπαλου γκολκίπερ κι έγραψε το 1-3.

Χωρίς ιδιαίτερες φάσεις κύλησε το υπόλοιπο ματς, με τη Φήκη να έχει την κατοχή της μπάλας, αλλά ο ΑΟΝΑ διαχειρίστηκε σωστά το υπέρ του σκορ και στο τέλος πανηγύρισε για την πρώτη του νίκη εκτός έδρας και το πρώτο τρίποντο μετά από σχεδόν δύο μήνες (στις 21 Νοεμβρίου η τελευταία νίκη επί της Αταλάντης).

Διαιτησία: Χρήστος Νίτσας, Δημήτρης Κωτούμπας και Βασίλης Σιαπλούλης (ΣΔ Λάρισας).

ΠΟ ΦΗΚΗΣ: Ντάσκας, Μπέτσας (80' Τεντορούλης), Τζελής (80' Μπάκαλης), Δρόσος (68' Γερεντές), Κατσαντώνης, Μακρής, Ιωάννου, Σκόνδρας, Τσιαφίτσας, Κοντογιώργος (78' Μαργαρίτης), Ζέρβας.

ΑΟ Ν. ΑΡΤΑΚΗΣ: Ντουμάνης, Στασινόπουλος, Στάρις (65' Χατζηστάμου), Τσούπρος, Καραμπάς, Κωνσταντίνου, Παπαδάκης, Ντελέκος, Μεγάλος (86' Κουτρόπουλος), Ντράγκαν (50' Ζαχαρόπουλος), Ζυγκερίδης (Λέκκας, Κατσαρής, Γριζανίτης, Μανωλιδάκης, Μακρής).

Φυσικά, μετά τη λήξη του ματς ακολούθησαν στιγμές χαράς για την ομάδα της Εύβοιας με αγκαλιές και φιλιά που κατέγραψε ο φακός του απεσταλμένου μας Γιάννη Τρυφωνίδη.

 

Επιστροφή