ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΤΣΙΜΤΣΙΛΗ: Δημόσια συγγνώμη για τη δήλωση περί νέων και ωραίων στο βιασμό της 24χρονης

ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΤΣΙΜΤΣΙΛΗ: Δημόσια συγγνώμη για τη δήλωση περί νέων και ωραίων στο βιασμό της 24χρονης
19 Ιανουαρίου 2022, 12:31
A+ A-
Η παρουσιάστρια προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.

Δημόσια συγγνώμη για τη φράση της περί “νέων και ωραίων” που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στα social media, σχετικά με την υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη, ζήτησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Στη χθεσινή εκπομπή, κατά τη διάρκεια συζήτησης για το συγκεκριμένο θέμα, η ίδια είπε τη φράση “δύο-τρία ωραία, νέα παιδιά δεν θα είχαν ανάγκη κανονικά, αν ισχύουν αυτά, να ναρκώσουν μια κοπέλα για να συνευρεθούν μαζί της“.

Με αφορμή τα χιλιάδες μηνύματα που δέχτηκε η παρουσιάστρια και τις αντιδράσεις στα social media, η Σταματίνα Τσιμτσιλή τοποθετήθηκε εκ νέου για το θέμα μέσα από την εκπομπή της “Happy Day” στον Alpha και έδωσε διευκρινίσεις.

“Νιώθω την ανάγκη να πω κάποια πράγματα γιατί έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ γιατί απομόνωσαν μια φράση δική μου σε μια κουβέντα 15 λεπτών. Νομίζω ότι με γνωρίζετε και ξέρετε τις απόψεις και τα πιστεύω μου, τη στάση ζωής μου. Είμαι γυναίκα, μητέρα άρα για μένα είναι μονόδρομος σαν σκέψη και σαν στάση ζωής να υπερασπίζομαι τα θύματα των ιστοριών σε μια εποχή που έχουμε γυναικοκτονίες, που έχουμε εκμετάλλευση γυναικών. Χθες λοιπόν, σε μια γενική κουβέντα για τις εξελίξεις στην υπόθεση έκανα μια διαπίστωση για τη νοσηρότητα της εποχής όπου νέοι άνθρωποι αντί να φλερτάρουν αντί να προσεγγίζουν μια γυναίκα όπως θα έπρεπε κάνουν αυτές τις απαράδεκτες πράξεις και φτάνουν σε τέτοια εγκλήματα” ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και πρόσθεσε:

“Κάποιοι απομόνωσαν τα 40 δεύτερα του ‘πως νέοι και ωραίοι έχουν την ανάγκη να ναρκώσουν μια κοπέλα για να συνευρεθούν’ θεωρώντας ότι εγώ έτσι προσπαθώ να ξεπλύνω, να υποστηρίξω τους θύτες. Θέλω να σας πω κοιτώντας σας στα μάτια ότι δε γνωρίζω αυτούς τους ανθρώπους, δε θέλω να τους γνωρίσω, ούτε να τους υποστηρίξω και σίγουρα δεν είχα αυτή τη διάθεση.

Είμαι απέναντί τους όπως είναι η ελληνική κοινωνία και όποιος πραγματικά θέλει να σχηματίσει μια άποψη μπορεί να μπει και να δει την ολοκληρωμένη κουβέντα όπου φωνάζω και λέω ότι μοναδικό θύμα είναι αυτή η γυναίκα… Θέλω να παρακαλέσω εσάς που είστε οι πιο ψύχραιμοι τηλεθεατές που δεν μένετε σε μια απομονωμένη φράση, δεν ξέρω ποιο ήταν το κίνητρο, να δείτε όλο το απόσπασμα. Αν μας παρακολουθείτε καθημερινά ξέρετε τις απόψεις μας.

Αντιλαμβάνομαι εκ των υστέρων – έχω δεχτεί και κάποια ψύχραιμα μηνύματα – ότι οι λέξεις νέοι και ωραίοι στον προσδιορισμό ενός καταγγελλόμενου ως βιαστή ήταν άστοχες και γι’ αυτό ζητώ συγγνώμη αλλά ειλικρινά επειδή είμαι πολύ στεναχωρημένη σαν διαβεβαιώ ότι δεν είχα καμία πρόθεση και διάθεση να υποστηρίξω ανθρώπους που καταγγέλλονται για τέτοιες πράξεις. Θα είμαι απέναντί τους” κατέληξε η παρουσιάστρια.

Επιστροφή