ΥΠΑΤΟ-ΑΡΤΑΚΗ 1-1: Προηγήθηκε, αλλά δεν χάρηκε... (pics)

ΥΠΑΤΟ-ΑΡΤΑΚΗ 1-1: Προηγήθηκε, αλλά δεν χάρηκε... (pics)
19 Ιανουαρίου 2022, 17:00
A+ A-
Ο ΑΟΝΑ έκοψε τη φόρα των Βοιωτών

Πολύ καλή ήταν η Αρτάκη στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με το Ύπατο και προηγήθηκε, αλλά στο τέλος έφυγε από το γήπεδο της Θήβας με το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) και δεν μπόρεσε να χαρεί ένα τρίποντο που θα την έβαζε για τα καλά στη διεκδίκηση της πρωτιάς στον 3ο όμιλο της Γ' Εθνικής.

Πάντως, η ομάδα της Εύβοιας έκοψε τη φόρα των Βοιωτών (είχαν κερδίσει την Κυριακή στη Λάρισα τον Ηρακλή), και η ίδια σε δεύτερο συνεχόμενο αγώνα εκτός έδρας δεν έχασε (διατηρεί και το αήττητο εκτός έδρας), ενώ ακολουθεί και τρίτο ματς μακριά από την Αρτάκη, την Κυριακή, με τον δεύτερο εκ των πρωτοπόρων Ηρακλή στο AEL FC Arena της Λάρισας.

H Αρτάκη ήταν πολύ σοβαρή στο πρώτο 45λεπτο. Έπαιξε με πάθος και ψυχή, ήταν τακτικά συγκεντρωμένη και κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ, ενώ δεν απειλήθηκε καθόλου χάρη στο πολύ καλό παιχνίδι όλης της μεσοαμυντικής της γραμμής.

Ο ΑΟΝΑ ήταν αρκετά συγκεντρωμένος και οργάνωσε καλές επιθέσεις κι έγινε επικίνδυνος για τους γηπεδούχους σε τρεις τουλάχιστον φάσεις, εκ των οποίων στη μία πέτυχε και το γκολ.

Στο 10' από τα πόδια του Στάρις, η μπάλα πήγε στον Μεγάλο που έκανε την παράλληλη σέντρα στον Παπαδάκη, αλλά ο τελευταίος δεν έπιασε καλά το σουτ και χάθηκε η ευκαιρία.

Στο 32' ο Παπαδάκης συνδυάστηκε με τον Ντελέκο, ο οποίος έκανε συρτή σέντρα προς τον Ζυγκερίδη που βρισκόταν σε ευνοϊκή θέση, αλλά ο φορ του ΑΟΝΑ δεν πρόλαβε την μπάλα.

Δυο λεπτά αργότερα, όμως, η υπεροχή της Αρτάκης ευοδώθηκε. Ο Μεγάλος έκανε ωραία κούρσα από τα πλάγια, μπήκε στην άμυνα του Υπάτου και πλάσαρε στην απέναντι γωνία γράφοντας μέσα σε πανηγυρισμούς το 0-1 (λίγα λεπτά νωρίτερα είχε αλλάξει πλευρά με τον Παπαδάκη).

Στην επανάληψη ανέβηκε και πήρε μέτρα το Υπατο, κυκλοφορώντας την μπάλα. Άρχισε να βρίσκει χώρους διείσδυσης από τα πλάγια και να απειλεί, δημιουργώντας την πρώτη του ευκαιρία στον αγώνα στο 50', όταν σε σουτ του Ποτουρίδη η μπάλα έφυγε λίγο άουτ, πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ντουμάνη.

Στο 56' πέρασε ανεκμετάλλευτη σέντρα του Ζήση από αριστερά και στο 62’ βρήκε δίχτυα και ισοφάρισε, όταν ο Γκούφας πέρασε από αριστερά και έκανε τη σέντρα στην καρδιά της άμυνας των φιλοξενούμενων, όπου πετάχτηκε ανενόχλητος ο Ποτουρίδης με κεφαλιά κι έκανε το 1-1.

Στο 65' ένα ξαφνικό και ωραίο σουτ από τον Μεγάλο, μετά από εξαιρετική ατομική ενέργεια δεν αιφνιδίασε τον Βουτσελά.

Στο 77' οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ροκάι.

Στο 81' σε σέντρα από αριστερά, ο Ντουμάνης πρόλαβε την μπάλα στον αέρα πριν γίνουν επικίνδυνοι οι επιθετικοί του Υπάτου.

H Aρτάκη στο 88' έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Χατζηστάμου για να πάρει μια μεγάλη νίκη, όταν ο παίκτης των ερυθροκίτρινων μπήκε στην περιοχή μόνος από δεξιά κι ενώ μέσα στην περιοχή ήταν σε πολύ καλή θέση ο Παπαδάκης, άργησε να του γυρίσει την μπάλα κι όταν το έκανε, οι αμυντικοί των γηπεδούχων έδιωξαν σχεδόν μπροστά από τη γραμμή του τέρματος.

 

Διαιτησία: Καλογερόπουλος, Ανδρέου - Βαρσαμάς (Αθήνας).

ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ (Γιώργος Αντωνόπουλος): Βουτσελάς, Σταγάκης, Βέρτζος, Ροκάιρ, Παπαδόπουλος, Ζέλεφ, Ρέντα, Ταυταρίδης (62' Γκούφας), Ποτουρίδης, Νικλιτσιώτης (46' Ζήσης), Σπηλιώτης (82' Bilibashi).

ΑΟ Ν. ΑΡΤΑΚΗΣ (Μίλτος Γκόφας): Ντουμάνης, Στασινόπουλος, Στάρις, Τσούπρος, Καραμπάς, Κωνσταντίνου, Παπαδάκης, Ντελέκος, Ζυγκερίδης (68' Χατζηστάμου), Ντράγκαν (71' Ζαχαροπουλος), Μεγάλος (88' Κουτρόπουλος). (Κατσαρής, Λέκκας, Μακρής, Μανωλιδάκης, Λιάσκος, Γριζανίτης).

Επιστροφή