ΓΥΜΝΟ ΑΜΑΡΥΝΘΟΥ: Θρήνος για το θάνατο του 51χρονου Βασίλη Μαζαράκη - Έπεσε νεκρός μπροστά στη μάνα του από ανακοπή καρδιάς

ΓΥΜΝΟ ΑΜΑΡΥΝΘΟΥ: Θρήνος για το θάνατο του 51χρονου Βασίλη Μαζαράκη - Έπεσε νεκρός μπροστά στη μάνα του από ανακοπή καρδιάς
19 Ιανουαρίου 2022, 17:22
A+ A-
Συγκινητικός αποχαιρετισμός και από την ποδοσφαιρική ομάδα του χωριού.

Βαρύ είναι το κλίμα σήμερα στο Γυμνό του Δήμου Ερέτριας, μετά την είδηση του θανάτου του Βασίλη Μαζαράκη, σε ηλικία μόλις 51 ετών, από ανακοπή καρδιάς, μέσα στο σπίτι του. 

Ο άτυχος Βασίλης, ο οποίος ήταν πολύ γνωστός και αγαπητός στην κοινωνία του Γυμνού ήταν ανύπαντρος και ζούσε με την μητέρα του Κατερίνα στο σπίτι τους, κοντά στο Δημοτικό Σχολείο του χωριού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Το βράδυ της Τρίτης 18 Ιανουαρίου επέστρεψε στο σπίτι του και στα καλά καθούμενα έπεσε αναίσθητος μπροστά στη μητέρα του.

Δυστυχώς άφησε αμέσως την τελευταία του πνοή και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο θάνατος οφείλεται σε ανακοπή καρδιάς. Ο Βασίλης υπήρξε και ένθερμος υποστηρικτής της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ολύμπου Γυμνού, στην οποία είχε διατελέσει και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

 Ο πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Μητρολιός τον αποχαιρέτισε με ένα συγκινητικό σημείωμα στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, γράφοντας: 

"Έφυγε από κοντά μας ο Βασίλης ,πιστός φίλαθλος ,σύμβουλος και μόνιμα αρωγός της ομάδας μας, ένα από τα καλύτερα παιδιά του χωριού μας .Βασίλη Μαζαράκη ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του."

Η κηδεία του Βασίλη Μαζαράκη θα τελεστεί στο Γυμνό, την Πέμπτη 20 Ιανουαρίου, στις 2 το μεσημέρι. Φίλοι και συγχωριανοί θα παραστούν, για να τον αποχαιρετήσουν και να συμπαρασταθούν στον πόνο της μητέρας του, του αδελφού, της αδελφής του και των υπόλοιπων στενών συγγενών.

Επιστροφή