Πολιτική

ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΑΚΗΣ: Οι πολίτες της πυρόπληκτης Βόρειας Εύβοιας προσεύχονται να μη χρειαστούν ασθενοφόρο - Το ΕΚΑΒ υπολειτουργεί

ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΑΚΗΣ: Οι πολίτες της πυρόπληκτης Βόρειας Εύβοιας προσεύχονται να μη χρειαστούν ασθενοφόρο - Το ΕΚΑΒ υπολειτουργεί
21 Ιανουαρίου 2022, 13:13
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε νέα ερώτηση στη Βουλή για το θέμα.

Το μείζον ζήτημα των ελλείψεων στο ΕΚΑΒ της πυρόπληκτης Βόρειας Εύβοιας φέρνει με ερώτησή του προς τον Υπουργό Υγείας κ. Πλεύρη, ο βουλευτής Ευβοίας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Μίλτος Χατζηγιαννάκης.

Έχοντας καταθέσει άλλες δύο ερωτήσεις εδώ και δύο χρόνια προς τη διοίκηση του Υπουργείου Υγείας, οι οποίες έχουν μείνει αναπάντητες από τους αρμοδίους Υπουργούς, ο βουλευτής Ευβοίας του ΣΥΡΙΖΑ  κατέθεσε νέα ερώτηση.

Όπως επισημαίνει στη νέα ερώτησή του,  οι ελλείψεις προσωπικού στο ΕΚΑΒ και στον Δήμο Μαντουδίου – Λίμνης- Αγίας ¶ννας και στον Δήμο Ιστιαίας – Αιδηψού -εν προκειμένω των πληρωμάτων των ασθενοφόρων- δεν έχουν καλυφθεί, με αποτέλεσμα να μη βγαίνουν οι βάρδιες του προσωπικού και οι πολίτες της Εύβοιας να προσεύχονται να μη χρειαστούν ασθενοφόρα.

Την ίδια στιγμή, όπως αναφέρει ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης, ειδικά την περίοδο των εορτών ακινητοποιήθηκαν λόγω ζημιών ασθενοφόρα και στους δύο Δήμους καθιστώντας την διακομιδή ακατόρθωτη.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ