Δεν παίζεται η Βάκα! Τελικά κλειστοί οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Χαλκιδέων την Πέμπτη

Δεν παίζεται η Βάκα! Τελικά κλειστοί οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Χαλκιδέων την Πέμπτη
26 Ιανουαρίου 2022, 21:26
A+ A-
Θέλει να μας τρελάνει όλους η δήμαρχος.

Νέα τρικυμία έπαθε η Δήμαρχος Χαλκίδας Ελενα Βάκα σήμερα, Τετάρτη, αναφορικά με το θέμα λειτουργίας των παιδικών-βρεφονηπιακών σταθμών του δήμου την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου.

Θυμίζουμε ότι χθες η δήμαρχος ανακοίνωσε αρχικά ότι θα λειτουργήσουν την Τετάρτη 26 του μήνα οι παιδικοί σταθμοί, αλλά λίγες ώρες μετά διόρθωσε την απόφασή της και γνωστοποίησε ότι θα παραμείνουν κλειστοί (θυμηθείτε εδώ την είδηση).

Παρά την ...πατάτα, η κυρία Βάκα επανέλαβε το ίδιο λάθος και σήμερα. Πριν από πέντε ώρες περίπου βγήκε δελτίο τύπου από το Δήμο Χαλκιδέων, σύμφωνα με το οποίο βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί θα λειτουργούσαν κανονικά αύριο (διαβάστε εδώ), Πέμπτη, παρά το γεγονός ότι τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα παραμείνουν με λουκέτο.

Πριν αλέκτρων λαλήσαι τρις, η δήμαρχος εξέδωσε κόντρα απόφαση! Στις 8:30 περίπου το βράδυ, ανακοινώθηκε ότι σύμφωνα με απόφαση της Υφυπουργού Εργασίας, οι βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί θα παραμείνουν κλειστοί την Πέμπτη 27 και την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου

Με λίγα λόγια, η Ελενα Βάκα "τρέλανε" τους γονείς και τίναξε στον αέρα τον οικογενειακό προγραμματισμό με την απίστευτη προχειρότητα που χειρίστηκε το απλό αυτό θέμα. 

Ευτυχώς, οι παιδικοί σταθμοί θα είναι σίγουρα κλειστοί την Παρασκευή, επομένως δεν παίζει να ξαναβρεθούμε θεατές στο ίδιο κακόγουστο έργο, που επιφύλαξε στους δημότες της η κυρία Βάκα!

 

Επιστροφή