NEON: Είναι το πιο huge trend στα χρώματα!

31 Ιανουαρίου 2022, 12:03
A+ A-
Εσύ θα μπορούσες να το ενσωματώσεις στο στιλ σου; Πάμε να δούμε τι δήλωσαν έξι όμορφες Χαλκιδέες για το θέμα.

Έχεις παρατηρήσει γύρω σου ότι τα neon χρώματα είναι η μεγαλύτερη τάση αυτής της εποχής;

Από την πασαρέλα ως τις μεγαλύτερες celebrities, το neon χρώμα κυριαρχεί τόσο σε ρούχα, όσο σε μακιγιάζ, νύχια και αξεσουάρ.

Πάμε να δούμε όμως τι μας είπαν έξι κοπέλες σχετικά με την τάση αυτή, που "βγάζει μάτι’’. Θα τολμούσαν να ενσωματώσουν στο στιλ τους τα φωσφοριζέ χρώματα;

Άννα Μακρή

«Αν και είναι ωραία τάση δεν θα την προτιμούσα γιατί την θεωρώ  ‘’too much’’. Παρόλα αυτά στα νύχια μου θα έκανα μικρά και διακριτικά σχεδιάκια σε neon χρώματα», δήλωσε η νοσηλεύτρια Άννα Μακρή.

 
Κυπαρισσία Φραντζέσκου

     

 

 

 

 

«Μου αρέσει πολύ να πειραματίζομαι στην εμφάνιση  μου με  έντονα χρώματα. Σίγουρα θα επέλεγα να βάλω σε μία μου έξοδο μία neon πλεκτή μπλούζα, φούξια ή κίτρινη, συνδυάζοντας την από κάτω με ένα μαύρο παντελόνι», είπε η φοιτήτρια νοσηλευτικής Κυπαρισσία Φραντζέσκου.

Εννοεί κάτι σαν την διπλανή φωτογραφία και συμφωνούμε, αφού είναι ο απόλυτος safe συνδυασμός!

Βιβή Αποστόλου

«Αυτή η τάση μου αρέσει πάρα πολύ. Τολμάω γενικότερα τα έντονα χρώματα, τα οποία θεωρώ ότι ταιριάζουν γάντι με την απόχρωση των μαλλιών μου. Σίγουρα θα επέλεγα να βάλω αξεσουάρ και ρούχα φωσφοριζέ, συνδυασμένα όμως με πολύ προσοχή για να μην γίνει ‘’κιτς’’, η εμφάνισή μου» ανέφερε η Βιβή Αποστόλου.

Μαριτάνα Τρίκα

   

«Λόγω του επαγγέλματός μου πειραματίζομαι συνέχεια με το μακιγιάζ μου. Πρόσφατα μάλιστα είχα βάλει σκιά σε πορτοκαλί neon απόχρωση και είχε δημιουργηθεί ένα πολύ ιδιαίτερο και παιχνιδιάρικο look. Και σε ρούχα θα ήθελα να βάλω τέτοια χρώματα αλλά προς τους καλοκαιρινούς μήνες», δήλωσε η αισθητικός Μαριτάνα Τρίκα. Πολύ ωραία ιδέα η neon σκιά, τι λέτε;

Σίμα Μπριντί

«Γενικά επιλέγω πιο ήσυχα χρώματα στην εμφάνισή μου. Σαν χρώματα τα φοσφωριζέ μου αρέσουν, αλλά για το στιλ μου είναι πολύ έντονα», είπε η φοιτήτρια νοσηλευτικής Σίμα Μπριντί.

Ασπασία Μπερμπάτη

«Την λάτρεψα την τάση αυτή. Είμαι άνθρωπος που βάζω αρκετά έντονα χρώματα στο μακιγιάζ και στα ρούχα. Ειδικά το λαχανί φωσφοριζέ θεωρώ ότι κάνει και μια γλυκιά αντίθεση με τα μαλλιά μου. Κάθε κοπέλα πιστεύω μπορεί να ενσωματώσει στο στιλ της αυτή την τάση αρκεί να βρει την σωστή απόχρωση ανάλογα με το χρώμα των μαλλιών», είπε η ιδιωτική υπάλληλος Ασπασία Μπερμπάτη.

Επιστροφή