Eμπρος για τα μπαράζ

Eμπρος για τα μπαράζ
17 Απριλίου 2011, 22:50
A+ A-
Επική ανατροπή του Ηρακλή επί του Ασπροπυργου που προηγήθηκε 0-2
Ηταν για πολλούς ένα εύκολο ματς για τον Ηρακλή το σημερινό επί του Ασπροπύργου, αλλά ο Αντώνης Πριόνας φώναζε να μην εφησυχαστει κανένας και πραγματι το παιχνίδι έγινε θρίλερ αφου προηγηθηκαν οι φιλοξενούμενοι με 2-0.

Ο Ηρακλής όμως έκανε μεσα σε λίγο την ολική ανατροπή, νίκησε  3-2 και θα αγωνιστει  σίγουρα στα μπαράζ. Μετά το 3ο γκολ ησύχασε και ο προπονητής Αντώνης Πριόνας σηκώνοντας τα χέρια ψηλά και θέλει τωρα να δουν την πλάτη του Ηρακλή και οι ομάδες που θα αγωνιστούν στα πλέι-οφ.



Στο βαρυ αγωνιστικό χώρο του γηπέδου των Ψαχνών λόγω της συνεχούς βροχόπτωσης, οι παίχτες του είχαν να ...σηκώσουν βαρύ φορτίο και το πολύ άγχος δεν αφηνε τους παίχτες του Ηρακλή να παίξουν όπως συνήθιζαν.


Οι φάσεις στα καρέ του Ασπροπύργου δεν τέλειωναν με επιτυχία  και οι αμυντικοί των φιλοξενουμένων, ανάμεσά τους και δυο Ευβοιώτες, ο Τσούπρος και ο Βατίστας με δυνατά μαρκαρίσματα έκαναν πιο δύσκολη την προσπάθεια των παιχτών του Ηρακλή.


Το ημίχρονο έληξε χωρίς γκολ, άναψαν και λίγο τα αίματα από κουβέντες ...ένθεν και ένθεν και η νευρικότητα του Ηρακλή μεγάλωσε.

Οι φιλοξενούμενοι ...βρήκαν κενά στην άμυνα του Ηρακλή (ισως για πρώτη φορά σε τέτοιο βαθμό σε εντός έδρας αγώνα) και ο  Λιοσάτος στο 52’ άνοιξε το σκορ για τον Ασπρόπυργο. Πέντε λεπτά αργότερα ο Φώσκολος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Οι φίλαθλοι στις έξεδρες είχαν ...τουρτουρίσει από τη βροχη, έφαγαν και την ...κρυάδα από τα δυο γκολ, αλλά δεν σταμάτησαν να φωνάζουν . Το ματς πήρε φωτιά στη συνέχεια

Ο Ηρακλής μειώνει με τον Βαγγελή στο 61' και οι παίχτες δεν πανηγυρίζουν ...αλλά τρέχουν να προλάβουν.

Πέντε λεπτά μετά ο Ζουλιώτης ισοφαρίζει με εύστοχο πέναλτι και

...η επική ανατροπή έρχεται πολύ γρήγορα (4 λεπτά αργότερα) με γκολ του Ντελέκου κι αυτό το πανηγύρισαν ...δεόντως (φωτό πάνω) οι πάιχτες που έφεραν ξανά και τα χαμόγελα στην εξέδρα (φωτό κάτω)

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ: Μιχελής Α., Καλιμάνης (75’ Παπαϊωάννου), Ζουλιώτης, Ντελέκος, Σέγγος, Αργυρός, Βλαχόπουλος (55’ Ανέστης), Ρεπετσάς, Βαγγελή, Μεθενίτης (60’ Αλιμπάς), Φαρούκ.

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ: Σαχσανίδης, Τσούπρος, Κουβίδης, Σινάνι (20 λ.τρ. Λίγγος), Λιοσάτος (82’ Γανωτής), Βατίστας, Άγγος, Σπίνουλας, Φώσκολος (66’ Λέντα), Μποταϊτης, Τουρνάς.



Επιστροφή