Κλέφτηκαν και άρχισαν οι πυροβολισμοί!

Κλέφτηκαν και άρχισαν οι πυροβολισμοί!
18 Απριλίου 2011, 16:16
A+ A-
Δύ ερωτευμένοι στην Κρήτη αναζωπύρωσαν οικογενειακή βεντέτα.
Σύγχρονοι ...Βροντάκηδες και Φουρτουνάκηδες έχουν αναστατώσει ορεινό χωριό του Ηρακλείου Κρήτης. Δύο οικογένειες της περιοχής που βρίσκονται στα μαχαίρια εδώ και χρόνια, άνοιξαν και πάλι βεντέτα μεταξύ τους με αποτέλεσμα να πέσουν οι πρώτοι πυροβολισμοί!

Αιτία για να αναζωπυρωθεί η βεντέτα ήταν η απόφαση δύο ερωτευμένων νέων να κλεφτούν παρά το μίσος που υπάρχει ανάμεσα στις δύο οικογένειες. Ο 21χρονος άντρας και η 17χρονη κοπέρλα δεν άντεξαν την έχθρα των δικών τους και έφυγαν νύχτα χωρίς να αφήσουν ούτε σημείωμα.

Μόλις η οικογένεια της 17χρονης αντιλήφθηκε την απουσία της, αμέσως κατάλαβε τι είχε συμβεί. Ο αδελφός της ...σύγχρονης Βουγιουκλάκη πήγε καρφί στο σπίτι του νεαρού για να μάθει τι ακριβώς συμβαίνει.

Δεν πήρε, όμως, απάντηση και εξοργισμένς άρχισε να πυροβολεί! Έριξε τουλάχιστον είκοσι σφαίρες εναντίον του σπιτιού της «αντίπαλης» οικογένειας και στη συνέχεια ...γάζωσε το αυτοκίνητο του «πεθερού» που ήταν σταθμευμένο λίγα μέτρα πιο πέρα.

Στο σημείο πήγαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για να αποτρέψουν τα χειρότερα. Αυτή τη στιγμή, η Αστυνομία αναζητά τους δύο νέους που κλέφτηκαν, καθώς και το δράστη των πυροβολισμών.

Επιστροφή