ΚΑΡΥΣΤΟΣ-ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ 1-0: Ο Αλέξανδρος Ρούσσος παραμένει και σκοράρει

ΚΑΡΥΣΤΟΣ-ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ 1-0: Ο Αλέξανδρος Ρούσσος παραμένει και σκοράρει
30 Ιανουαρίου 2022, 18:22
A+ A-
Οι νότιοι κέρδισαν και παραμένουν σε απόσταση από το γκρουπ κορυφής

Έφυγαν από την Κάρυστο ο προπονητής Ηλίας Οικονομίδης και το αστέρι της τα τελευταία δυο χρόνια Κώστα Παπουτσής, αλλά παρέμεινε ο Αλέξανδρος Ρούσσος και στο ποδαρικό για το 2022 σκόραρε πάλι και ήταν αυτός που έδωσε τη νίκη (1-0) στους νότιους στον αγώνα με τον δυνατό Ελλήσποντο.

Ο πρώτος σκόρερ της Καρύστου ήταν αυτός που πέτυχε το μοναδικό γκολ, λίγο πριν να συμπληρωθεί μια ώρα αγώνα (59') και καθάρισε για την ομάδα του που παραμένει σε μικρή απόσταση από το γκρουπ των πρωτοπόρων στη βαθμολογία της Α' ΕΠΣΕ.

Ο Αντώνης Σταυρόπουλος ήταν στον πάγκο των νικητών, ενώ κάτω από τα δοκάρια της Καρύστου κάθισε για πρώτη φορά ο νεοαποκτηθείς Ηλίας Αραχωβίτης.

Στην αρχική 11άδα των φιλοξενούμενων ήταν για πρώτη φορά ο νεαρός Γίγας, γιος του παλαίμαχου παίκτη του Λήλα Βασιλικού και του ΑΟ Λουκισίων Βαγγέλη Γίγα.

Λίγο πριν τελειώσει το ματς αποβλήθηκε ο Ποδαράς των γηπεδούχων.

Διαιτησία: Χουλιαράς, Χρ.Αλεξίου-Ιω. Ντόβολης.

ΑΟ ΚΑΡΥΣΤΟΥ (Αντ. Σταυρόπουλος): Αραχωβίτης, Γεωργιόπουλος (91' Θάτσι), Αστηθάς (53' Τσεπάς), Ραβιόλος, Παπασταματίου, Κακαβάς, Κασέμι, Καράβολας, Ρουκλιώτης (71' Λυμπερόπουλος), Ποδαράς, Ρούσσος

ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ (Γιωρ. Κρόκος): Τόρα, Γίγας, Νάτσης, Κικίδης (87' Χ. Μάλλιαρης), Ντούκα, Δ. Μπασινάς, Νικολάου, Κατσίμπρας, Μπινιάκος, Ανέστης, Στρατής (54' Πέτσας).

Επιστροφή