ΧΑΛΚΙΔΑ-ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΣΦΥΡΙΑ: Συνελήφθη ένα άτομο και αναζητούνται άλλα τέσσερα

ΧΑΛΚΙΔΑ-ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΣΦΥΡΙΑ: Συνελήφθη ένα άτομο και αναζητούνται άλλα τέσσερα
2 Φεβρουαρίου 2022, 18:25
A+ A-
Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για την επίθεση στο δρόμο Χαλκίδας- Δροσιάς.

Από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας συνελήφθη ένας Έλληνας, για την επίθεση έξω από Σχολή kick boxing, που βρίσκεται στο δρόμο Χαλκίδας  Δροσιάς, κοντά στο σούπερ - μάρκετ Lidl (διαβάστε εδώ την είδηση), το βράδυ της Τρίτης 1 Φεβρουαρίου

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και για παράβαση της νομοθεσίας περί αθλητικής βίας.

Συγκατηγορούμενοι είναι επιπλέον τέσσερα άτομα, από τα οποία έχουν ταυτοποιηθεί τα στοιχεία ενός Έλληνα, ο οποίος αναζητείται για να συλληφθεί.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία, έχει ως εξής:

Περίπου στις 8 το βράδυ της Τρίτης το θύμα της επίθεσης βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του, όταν ξαφνικά τον πλησίασαν δύο άντρες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, με κουκούλες τύπου full face.

Ο ένας εξ αυτών του κατάφερε χτύπημα με βαρύ αντικείμενο (σφυρί) στο κεφάλι του, προκαλώντας ταυτόχρονα φθορές στο όχημά του, ενώ ο άλλος δράστης προσπάθησε ανεπιτυχώς να τον ακινητοποιήσει.

Ακολούθως, οι δράστες αποχώρησαν από το σημείο μαζί με δύο ακόμα συνεργούς τους. Επιβιβάστηκαν σε Ι.Χ. αυτοκίνητο που τους ανέμενε ένα ακόμα άτομο και τράπηκαν σε φυγή.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον έναν από τους δράστες το βράδυ της Τρίτης στη Χαλκίδα.

Η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να ταυτοποιηθούν και οι τρεις άγνωστοι δράστες – συνεργοί τους. Το θύμα της επίθεσης  διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου του παρασχέθηκε η απαραίτητη ιατρική φροντίδα και αποχώρησε.

Την προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Επιστροφή