Κους-κους & σχόλια

Μένουμε Χαλκίδα για το Πάσχα

19 Απριλίου 2011, 07:29
Ρωτήσαμε 4 εμπόρους πού θα κάνουν Πάσχα. Η Νικολέτα θα μείνει στην πόλη, όπως και οι περισσότεροι. 

Το περσινό διαφημιστικό σλόγκαν του ΕΟΤ για το καλοκαίρι ήταν " Μένουμε Ελλάδα". Οι Χαλκιδέοι παραφράζουν το σλόγκαν για το φετινό Πάσχα και λένε "Μένουμε Χαλκίδα"!

Ρωτήσαμε τέσσερις εμπόρους, που θα περάσουν το φετινό Πάσχα και οι τρεις δήλωσαν Χαλκίδα, για διάφορους λόγους. Η μία ( διότι περί γυναίκας πρόκειται) έμπορος που θα εγκαταλείψει την πόλη, μη νομίζετε ότι θα πάει μακριά, μέχρι την Βόρεια Εύβοια θα πεταχτεί.

Διαβάστε τι μας δήλωσαν.

Η Νικολέτα Προβέκη τονίζει: " Αφού την Τρίτη πρέπει να επιστρέψω στη δουλειά, θεωρώ κούραση να φύγω εκτός Χαλκίδας για το Πάσχα. Αν υπήρχε δυνατότητα για να καθήσουμε περισσότερες μέρες ίσως να το σκεφτόμουν, αλλά τελικά όλα μια ιδέα είναι. Καλά θα περάσουμε και στη Χαλκίδα."

 

 

 

 

 

Ο Νίκος Λιάπης θα μείνει Χαλκίδα, γιατί απλά: " Η Χαλκίδα είναι το ωραιότερο μέρος του κόσμου, που αλλού θα περάσουμε καλύτερα; Πουθενά! Την Κυριακή του Πάσχα θα φάμε οιογενειακά το μεσημέρι και το βράδυ βόλτα στην παραλία για καφέ ή ποτό."

 

 

 

 

 

 

 

Χαλκίδα θα μείνει και ο Σταύρος Καβαθάς, αλλά για διαφορετικούς λόγους, τους οποίους εξηγεί: " Εγώ ήθελα να πάω στην Κύμη, απ΄όπου κατάγομαι, αλλά δεν με ακολουθούν τα παιδιά μου. Οπότε θα μείνω κι εγώ Χαλκίδα για να γιορτάσουμε οικογενειακά."

 

 

 

Η μοναδική (από αυτούς που μας μίλησαν) που θα ...ξεκολλήσει από την πρωτεύουσα του νομού είναι η Μαρία Γεωργακοπούλου, , η οποία μας λέει:

"Από το Μεγάλο Σάββατο μέχρι και την Δευτέρα του Πάσχα θα βρίσκομαι στο εξοχικό μου στη Βόρεια Εύβοια, όπου θα γιορτάσω με την οικογένειά μου και φίλους."