Αθλητικά

ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ-ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ 1-3: Καθάρισαν οι Σκριβάνοι

ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ-ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ 1-3: Καθάρισαν οι Σκριβάνοι
5 Φεβρουαρίου 2022, 21:55

Το Γενάρη του 2020 ο Αμαρυνθιακός είχε κερδίσει 3-1 τον Ολυμπο στο Γυμνό μετά από 30 χρόνια περίπου σε αγώνα για τη μεγάλη κατηγορία και φαίνεται ότι έχει πάρει τον αέρα των γειτόνων, αφού και σήμερα κέρδισαν με το ίδιο σκορ στο ίδιο γήπεδο, έχοντας για σκόρερ τα ξαδέλφια της ομάδας, τους συνονόματους Σκριβάνους (φωτό δεξιά αρχείου, όταν ήταν συμπαίκτες στον Ηρακλή Ψαχνών).

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ με γκολ του Κοκκάλα στο 8', αλλά γρήγορα ισοφάρισε ο Σκριβάνος (του Λάμπρου) στο 13'.

Στο 39' ο Ολυμπος έμεινε με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Αλέξανδρου Θανάσσι (με 2η κίτρινη) και τα πράγματα έγιναν δύσκολα για την ομάδα του Γυμνού.

Στο 69' ο σκόρερ του πρώτου γκολ του Αμαρυνθιακού ξαναχτύπησε κι έδωσε το προβάδισμα (1-2) στην ομάδα του.

Στο 79' επανήλθε η αριθμητική ισορροπία μετά από αποβολή (με 2η κίτρινη) του Πέππα, αλλά στις καθυστερήσεις ο άλλος Σκριβάνος (του Δημητρίου) πέτυχε το τρίτο γκολ και ολοκλήρωσε τη νίκη των φιλοξενούμενων .

Διαιτησία: Ντούρας, Χρυσέλης-Νέγρης.

ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ (Δημήτρης Αντωνόπουλος): Χ. Μωραΐτης, Τριανταφύλλου (73' Τρεγκάι), Ν. Σακκής, Ρουμπής, Τσουμάνης (91 Νικολαου), Θ. Μωραΐτης (80' Κουσερής), Σ. Θανάσσι, Αλ. Θανάσσι, Κοκκάλας, Μπαρώτας, Μπασούκος..

ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ (Θανάσης Μεθενίτης): Σακκής, Π. Τσούτσης, Πετράκης (46' Ντρεκης), Πέππας, Ρεπετσάς, Σ. Μυρτέζα, Δ. Τσούτσης (70' Κιμουλιατης), Σιαράπης (46' Παλλης), Π. Λ. Σκριβάνος (85'Μεταξας), Α. Μυρτέζα (89' Θαν. Σκριβανος), Π. Δ. Σκριβάνος.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ