ΑΙΔΗΨΟΣ-ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤΕΙΧΙ 5-0: Δυο γκολ ο Κυριακού, αλλά ο Μπιμπάι ...πέτυχε πιο πολλά

ΑΙΔΗΨΟΣ-ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤΕΙΧΙ 5-0: Δυο γκολ ο Κυριακού, αλλά ο Μπιμπάι ...πέτυχε πιο πολλά
6 Φεβρουαρίου 2022, 18:50
A+ A-
Οι δυο παίκτες πέτυχαν και τα πέντε γκολ των νiκητών

Με τον Τίτο Μπιμπάι (φωτό) να κάνει χατ-τρικ και τον Κυριακού να σκοράρει πάλι δυο φορές η Αιδηψός πέτυχε το σκορ της αγωνιστικής στην Α' ΕΠΣΕ κερδίζοντας στο γήπεδό της το Καλοχωρι/Παντείχι με 5-0.

Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι άντεξαν και κράτησαν το μηδέν στην εστία τους μέχρι το 44' που ο Μπιμπάι βρήκε τον τρόπο κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πρέντσι ανοίγοντας το σκορ για την Αιδηψό.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί και κυρίως αποτελεσματικοί σημειώνοντας άλλα τέσσερα γκολ.

Στο 60' ο Μπιμπάι εκτέλεσε όμορφα ένα φάουλ κι έστειλε την μπάλα ν' αναπαυθεί στην εστία των αντιπάλων.

Στο 67' με πλασέ ο Κυριακού έκανε το 3-0. Ακολούθησε άλλο ένα γκολ από τον Μπιμπάι, το τρίτο προσωπικό, με βολέ μέσα από την περιοχή και στο 84', ύστερα από ωραίο συνδυασμό η μπάλα κατέληξε στον Κυριακού κι αυτός ολοκλήρωσε την επιβλητική νίκη της ομάδας του.

Διαιτησία: Γκάτσος, Λιαγκάκης-Δούκας.

ΑΟ ΑΙΔΗΨΟΥ (Γ. Δημητρίου): Μ. Μπιμπάι, Χ. Βασιλείου (81' Καραγκούνης), Ιω. Βασιλείου, Γιουκάι, Γάσπαρης, Σουμπάσης, Μηλόπουλος (46' Γκοτσάι), Γοργομάτης (72' Καπλανάι), Κυριακού, Τ. Μπιμπάι, Αναστασιάδης (81' Αναγνώστου).

ΑΟ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ/ΠΑΝΤΕΙΧΙΟΥ (Δ. Ακριτίδης): Πρέντσι, Κονόμι, Βλάχος, Θ. Ντεγιάννης (46' Ρούσσος), Χασανλλάρι, Αγγελάκης, Σταμέλος, Αποστόλου, Τσιαμπαλής, Παριανός (75' Μαριέτης), Μπασούκος.

 

Επιστροφή