Β' ΕΠΣ Εύβοιας: Οι σκόρερ στους αγώνες της Κυριακής

Β' ΕΠΣ Εύβοιας: Οι σκόρερ στους αγώνες της Κυριακής
6 Φεβρουαρίου 2022, 21:40
A+ A-
Ο Γιώργος Τσούμαρης της Καστέλλας, ο Χρήστος Γαβριήλ των Βασιλικών και ο Τάσος Μαναρίτσας του Μαντουδίου πέτυχαν από δυο γκολ

 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ-ΔΟΞΑ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ 2-2, ΚΑΣΤΕΛΛΑ-ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ 3-1 και ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ-ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΓΟΥΒΩΝ 6-0

Πανηγυρικά τέλειωσε τον Α' γύρο η Αναγέννηση Μαντουδίου σαρώνοντας 6-0 την ομάδα των Γουβών. Η τρομερή επιθετική τριπλέτα που διαθέτει από αυτή την αγωνιστική πέτυχε τα τέσσερα πρώτα γκολ. Ο Αργύρης Στεργίου άνοιξε το σκορ, ο νεοφερμένος Δημήτρης Ζουζουλής έκανε το 2-0 (στο πρώτο ημίχρονο) και ο Τάσος Μαναρίτσας ακολούθησε σημειώνοντας άλλα δυο γκολ που έκαναν το σκορ 4-0 στο 50. Τα άλλα δυο γκολ σημείωσε ο Θ. Μπόνος που μπήκε αλλαγή στο ματς.

Στο γήπεδο Γουβών τα Βασιλικά και το Προκόπι έπαιξαν ωραία μπάλα και ήρθαν ισόπαλοι 2-2. Ανοιξε το σκορ ο Γερογιάννης στο 10'. Ανέτρεψαν μέσα σε δυο λεπτά (11-13') οι τυπικά γηπεδούχοι με δυο γκολ του Χ. Γαβριήλ και ισοφάρισε στο 53' ο Τριάντης.

Στα Ψαχνά η Καστέλλα νίκησε 3-1 τον Ταξιάρχη καθαρίζοντας το ματς μέσα σε 7 λεπτά (22-29') που πέτυχε και τα τρία γκολ (2 σημείωσε ο Τσούμαρης -φωτό- κι ένα πέτυχε σε βάρος της ομάδας του ο Τσαμούρογλου). Μείωσε στο 69' ο Μούστος.

 

ΛΗΛΑΝΤΙΟ-ΑΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 0-2 και ΚΑΘΕΝΟΙ-ΛΟΥΚΙΣΙΑ 0-3

Τα Λουκίσια πέρασαν άνετα από το γήπεδο του Πάλιουρα όπου νίκησαν 3-0 τους Καθενούς και συνεχίζουν αν βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από την πρωτοπόρο ομάδα των Αλατσάτων. Και τα τρία γκολ σημειώθηκαν στο Α' ημίχρονο από τους Τζέμο, Σεϊνταράση και τον Γιώργο Κωνσταντάγκα στην πρώτη του εμφάνιση με την πορτοκαλί φανέλα.

Στο Μπούρτζι η ΑΕ Χαλκίδας νίκησε 2-0 το Ληλάντιο κι έπιασε στη βαθμολογία Προποντίδα και Τριάδα στην 3η θέση. Ο Αρβανάκος στο 60' ακι ο Ι. Φρυγανάς στο 70' ήταν οι σκόρερ.

 

ΝΕΑ ΣΤΥΡΑ-ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ 1-1 και ΜΙΑΟΥΛΗΣ-ΚΡΙΕΖΑ 4-0

Στη δεύτερη θέση του νοτίου ομίλου πέρασε ο Μιαούλης μετά τη νίκη του με 4-0 επί των Κριεζών που δέχθηκαν και τα 4 γκολ στο β' ημίχρονο, από τους Παναγιώτη Τρίκκα, Κώστα Τρίκκα, Δάδινα και Κατσαρή.

Στα Στύρα η γηπεδούχοι δεν χάρηκαν τα επίσημα εγκαίνια του γηπέδου τους με νίκη, αφού ο Ευβοϊκός πήρε το "Χ" με 1-1. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Λύκο στο 24' και ισοφάρισε ο Τραχιώτης στο 60' για τα Νέα Στύρα. Από το 83' η ομάδα του Αγ. Νικολάου έπαιζε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ανδρέου

Επιστροφή