Γ' ΕΠΣ Εύβοιας: Οι σκόρερ της αγωνιστικής

Γ' ΕΠΣ Εύβοιας: Οι σκόρερ της αγωνιστικής
13 Φεβρουαρίου 2022, 14:40
A+ A-
Κι άλλο χατ-τρικ ο Θανάσης Ξυνογαλάς του Πηλίου-Με αυτογκόλ η πρώτη ήττα του Πισσώνα-Ο Ματθαίου σταμάτησε την Κύμη.

Α' ΟΜΙΛΟΣ

ΕΡΜΗΣ ΠΗΛΙΟΥ-ΑΓΔΙΝΕΣ 7-2

Ο Ερμής σάρωσε 7-2 τις Αγδίνες και πλέον είναι η μόνη ομάδα στη Γ' κατηγορία-μετά την ήττα του Πισσών- που δεν έχει ούτε μια βαθμολογική απώλεια. Ο πρώτος σκόρερ των πρωτοπόρων Θανάσης Ξυνογαλάς έκανε πάλι (για δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή) χατ-τρικ (5', 10', 80') και ο συνονόματός του, Θανάσης Τσούρτης πέτυχε δυο γκολ (19', 21'). Τα άλλα δυο σημείωσαν ο Δ. Βαρτζής (έκανε το 5-0 στο 28') και ο Α. Ρούσσος (62'). Για τους ηττημένους και ουραγούς του ομίλου σκόραραν ο Γ. Κρυσταλλόγιαννης και ο Α. Βαλμάς.

ΠΑΝΗΛΙΑΚΟΣ-ΑΕΚ Ν. ΠΥΡΓΟΥ 0-1

Το ματς που έγινε στο γήπεδο της Αιδηψού κρίθηκε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με γκολ που πέτυχε ο Χρήστος Μακαντάσης.

ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ ΚΕΧΡΙΩΝ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΜΝΗΣ

Ο αγώνας δεν έγινε αφού στο γήπεδο παρουσιάστηκαν μόνο τέσσερις παίκτες από την ομάδα των φιλοξενούμενων. Το ματς, εκτός απροόπτου, θα κατακυρωθεί με 3-0 υπέρ των γηπεδούχων

 

Β' ΟΜΙΛΟΣ

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΦΡΑΤΙΟΥ-ΠΙΣΣΩΝΑΣ 1-0

Στο τέλος του Α' γύρου σκόνταψε για πρώτη φορά ο πρωτοπόρος και αήττητος μέχρι σήμερα Πισσώνας, χάνοντας 1-0 από την ομάδα του Αφρατίου, η οποία έχε κερδίσει και τις άλλες δυο ομάδες από το γκρουπ των πρωτοπόρων (Κύζικος και ΠΑΟΚ), ενώ υποχρέωσε σε ισοπαλία το δεύτερο Ρομαϊκό. Το μοναδικό γκολ του αγώνα σημειώθηκε στο 74' από τον Τρίκκα σε βάρος της ομάδας του (αυτογκόλ).

ΡΟΜΑΪΚΟΣ-ΑΝΑΠΟΔΟΣ 7-0

Σε απόσταση 4 βαθμών από τον πρωτοπόρο Πισσώνα, είναι πλέον ο Ρομαϊκός  που συνέτριψε 7-0 τον Ανάποδο με γκολ που πέτυχαν οι: Γ. Λιατίφης στο 16' (με πέναλτι) και 37', Ν. Παριανός (25'), Ν. Κατσαρής (25'), Α. Λούκας (56'), Σ. Κατσαρής (78') και ο Δ. Νικολάου με πέναλτι στο 85'.

ΚΥΖΙΚΟΣ-ΕΡΑΠΟΣ 6-1

Στο Βατώντα ο Κύζικος πέτυχε μισή ντουζίνα γκολ επί του Εραπου και νίκησε 6-1. Τρία γκολ πέτυχε ο πρώτος σκόρερ των Αρτακιανών Βασίλης Σκούρος (5', 32' 54') και από ένα οι Ν. Σταματίου (16'), Ν. Ντρέκης (70') και Γ. Μήτρου (80'). Μείωσε σε 3-1 στο 40' ο νεοφερμένος στην ομάδα της Χαλκίδας Χρήστος Τυχάλας.

ΠΑΟ ΚΑΝΗΘΟΥ-ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΡΤΑΚΗΣ 4-0

Στο Βούρκο ο ΠΑΟΚ κέρδισε την Ακαδημία Αρτάκης 4-0, διευρύνοντας το σκορ στα τελευταίο πεντάλεπτο του αγώνα. Τα γκολ σημείωσαν οι Παυλίδης (4'), Ξιφαράς με πέναλτι (60'), Χατζησταμάτης (86') και Σολογιάννης (90').

ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ-ΜΕΣΣΑΠΟΣ 4-1

H ΑΕΚ Χαλκίδας στο πρώτο ματς που έγινε στο Πάρκο Λαού την Κυριακή το πρωί, πέτυχε επιβλητική νίκη επί του Μέσσαπου με 4-1, ανοίγοντας το σκορ πολύ νωρίς (5') με εύστοχο πέναλτι του Βαγγέλη Μυλωνά. Ο 14χρονος Μπετίνο Μέντσι με ωραία ενέργεια έκανε το 2-0 στο 29' και ακολούθησαν άλλα δυο γκολ για τους κιτρινόμαυρους στο β' 45λεπτο  με σκόρερ τον Παύλο Μπαλάνο στο 72' και τον Μυλωνά με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ στο 80'. Μείωσε η ομάδα των Ψαχνών με τον Γυφτόδημο στο 89'.

ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ-ΘΥΕΛΛΑ ΚΟΝΤΟΔΕΣΠΟΤΙΟΥ 5-1

Ο Δ. Οικονόμου, ο Νταλιάνης (2), ο Π. Γεωργαντόπουλος και ο Ζέρβας πέτυχαν τα γκολ της Αθλόπολης και για τους ηττημένους σκόραρε ο Κεραμιδάς.

 

Γ' ΟΜΙΛΟΣ

ΚΥΜΗ-ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ 1-1

Η Αρτεμις έκανε την έκπληξη της αγωνιστικής αποσπώντας ισοπαλία 1-1 στο γήπεδο Μονοδρίου και έδωσε νέο ενδιαφέρον στη μάχη της πρωτιάς του νότιου ομίλου της Γ' κατηγορίας. Ο Β. Μπενέτος άνοιξε το σκορ για την πρωτοπόρο ομάδα της Κύμης λίγο πριν λήξει το ημίχρονο και στο 53' ο Ματθαίου ισοφάρισε. Να σημειώσουμε ότι την επόμενη Κυριακή στο ίδιο γήπεδο η δεύτερη στη βαθμολογία Αναγέννηση Μονοδρίου, σε ένα ματς που αποκτά πλέον σπουδαίο ενδιαφέρον, θα αντιμετωπίσει την Κύμη, η οποία έχει δυο βαθμούς περισσότερους από την προσεχή αντίπαλό της.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΡΕΤΡΙΑΣ-ΚΟΝΙΣΤΡΕΣ 2-0

Η Ακαδημία Ερέτριας του Αντώνη Τσαραντάνη πέτυχε δυο γκολ σε διάστημα 5' λεπτών πριν συμπληρωθεί το 20λεπτο και πήρε τη νίκη με 2-0 επί των Κονιστρών. Τα γκολ πέτυχαν ο Α. Μήτρου στο 12' και ο Ν. Λεβάκης στο 17'.

ΑΡΗΣ ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ-ΑΙΓΕΑΣ ΠΕΤΡΙΩΝ 1-4

7η διαδοχική ήττα για την ομάδα του Αγίου Ιωάννη με 4-1 από τον Αιγέα. Η ομάδα των Πετριών προηγήθηκε 2-0 με γκολ που πέτυχαν ο Κωσταράς (16') και ο Σ. Βυργιώτης (23'). Μείωσε σε 1-2 ο Δ. Πηλιχός στο 44' για τον Αρη και ακολούθησαν άλλα δυο γκολ στην επανάληψη για τους φιλοξενούμενους. Τα πέτυχαν ο Ανδρέας Κούρτης στο 64' και ο Καραβάς στο 84'.

Επιστροφή