ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ-ΔΡΟΣΙΑ 2-0: Βρήκε το δρόμο για τη νίκη και διατηρήθηκε σε τροχιά κορυφής

ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ-ΔΡΟΣΙΑ 2-0: Βρήκε το δρόμο για τη νίκη και διατηρήθηκε σε τροχιά κορυφής
13 Φεβρουαρίου 2022, 18:45
A+ A-
Απέκρουσε πέναλτι ο Σωτηρόπουλος του ΑΠΚΟ.

Στις νίκες επέστρεψε ο Ταμυναϊκός και διατηρήθηκε σε τροχιά κορυφής μετά την ισοπαλία με 1-1 στο εκτός έδρας ντέρμπι με την Ερέτρια την περ. αγωνιστική.

Ο Ταμυναϊκός σήμερα στο γήπεδό του, έστω και δύσκολα νίκησε με 2-0 την αξιόμαχη Δροσιά που δυσκόλεψε την ομάδα του Αλιβερίου, αλλά στο τέλος οι παίκτες του Ντόβολη έβγαλαν τα κάστανα από τη φωτιά.

Στο 15' ο Σταματούκος σημάδεψε το δοκάρι με σουτ μετά από πάσα του Κοτρογιάννη για λογαριασμό της ομάδας του Αλιβερίου.

Η Δροσιά μετά το 25' βγήκε και απείλησε με σουτ των Γιάννη Λάμπρου και Κουζούλογλου, αλλά δεν κατάφεραν να "νικήσουν" τον Ζωντό.

Στο 33' ο Ταμυναϊκός έκανε ...δύο τα δοκάρια του σε σέντρα-σουτ του Πιλάτη.

Στο τελευταίο λεπτό του πρώτο ημιχρόνου από εκτέλεση φάουλ του Γιάννη Λάμπρου, ο Ζωντός ήταν καλή θέση και δεν επέτρεψε στους φιλοξενούμενους να πάρουν το προβάδισμα.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο β' ημίχρονο και στο 50' άνοιξαν το σκορ (1-0) με τον Μπράχα, ο οποίος βρήκε δίχτυα, αφού προηγήθηκε προσπάθεια του Σταματούκου.

Στην επόμενη φάση η Δροσιά κέρδισε φάουλ και το εκτέλεσε πάλι ωραία ο Γιάννης Λάμπρου, αλλά ο Ζωντός επενέβη και διατήρησε το "μηδέν" παθητικό.

Στο 66' ο Κοτρογιάννης κέρδισε πέναλτι από τον γκολκίπερ Σωτηρόπουλο, το εκτέλεσε ο ίδιος, αλλά ο τερματοφύλακας του ΑΠΚΟ απέκρουσε. Να θυμίσουμε ότι και στο πρώτο ματς ο Σωτηρόπουλος είχε αποκρούσει δυο πέναλτι στον αγώνα με την ομάδα του Αλιβερίου!

Στο 78', όμως, ο Κοτρογιάννης (φωτό) "νίκησε" τον Σωτηρόπουλο όταν πήρε την ασίστ από τον Σταματούκο και με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-0.

Στο β' ημίχρονο ο Ταμυναϊκός ανέβασε στροφές, ήταν πολύ επιθετικός και δημιουργούσε συνεχώς επικίνδυνες καταστάσεις στα αντίπαλα καρέ.

Ομως, και ο ΑΠΚΟ Δροσιάς δεν κλείστηκε, έπαιξε ανοιχτά, κυνήγησε το θετικό αποτέλεσμα, αλλά στο τέλος δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το ματς, πέρα από την καλή εμφάνιση.

Διαιτησία: Λάμπρου, Μαρίνος - Καραδήμος.

ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (Βαγγέλης Ντόβολης): Ζωντός, Δήμου, Πιλάτης, Καρατζάς, Βασ. Αναστασίου, Βρέττος, Σταματούκος (81' Πέππας), Ντόβολης, Μπράχα (87' Πομάρες), Κοτρογιάννης (87' Π. Φωτιάς), Βογιατζής (70' Μώρος).

ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ (Γιώργος Λάμπρου): Σωτηρόπουλος, Διοκμετζίδης, Γ. Λάμπρου,  Αυλωνίτης, Κουτσαυλής, Π. Ζουρμπουλής, Χ. Ζουρμπουλής, Ζαχαράκης (70' Δεληγιάννης), Κουζούλογλου (70' Τζεμπελίκος), Ιω. Λάμπρου, Χ. Ελευθερίου.

Επιστροφή