Πολιτική

Κτηριακά προβλήματα στην Πυροσβεστική

Κτηριακά προβλήματα στην Πυροσβεστική
20 Απριλίου 2011, 14:11
Ερώτηση στη Βουλή κατέθεσαν βουλευτές του ΚΚΕ, μεταξύ των οποίων ο Γιώργος Μαρίνος.

Την ύπαρξη σοβαρών κτηριακών προβλημάτων σε εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας σε ολόκληρη την Ελλάδα, τόσο σε σχέση με την υγιεινή και ασφάλεια των υπαλλήλων όσο και για τις ανάγκες της Υπηρεσίας, αποκαλύπτουν πέντε βουλευτές του ΚΚΕ με ερώτηση που κατέθεσαν στη Βουλή.

Οι βουλευτές του ΚΚΕ, μεταξύ των οποίων και ο Ευβοιώτης Γιώργος Μαρίνος τονίζουν ότι μεγάλος αριθμός πυροσβεστικών εγκαταστάσεων χρήζουν πλέον σημαντικών παρεμβάσεων ή ακόμα και μετεγκαταστάσεων, καθώς δεν εξυπηρετούνται οι βασικές αρχές υγιεινής και ασφάλειας.

Επίσης σημειώνουν ότι δεν έχει γίνει ο απαιτούμενος αντισεισμικός έλεγχος των κτηρίων από αρμόδιο φορέα. Σε ανακοινώσεις μάλιστα των συνδικαλιστικών φορέων των υπαλλήλων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας περιγράφονται τα σοβαρά και οξυμμένα προβλήματα.

Ειδικά για την περιοχή της Στερεάς Ελλάδας αναφέρουν τα εξής προβλήματα, ανά υπηρεσία:

Π.Υ Χαλκίδας (παλαιό κτίσμα), η Π.Υ Μακρακώμης (πρόβλημα στατικότητας), καθώς και τα Π.Κ. Φουρνάς (καθίζηση εδάφους), Π.Κ Στυλίδας (προκατασκευασμένο), Π.Κ Αταλάντης (Ξύλινες υποδομές πάνω στο ρήγμα), Π.Κ Κύμης (ξύλινη κατασκευή).

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ: Επίσκεψη του Θανάση Ζεμπίλη στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Παραγωγών Σύκων

ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ: Επίσκεψη του Θανάση Ζεμπίλη στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Παραγωγών Σύκων
Πολιτική
[27/11/2021 - 18:18]

Οι συκεώνες θα αποζημιωθούν με το συνολικό ποσό των 3.100.000 ευρώ μέσω των  προγραμμάτων de minimis. ...περισσότερα