ΑΙΔΗΨΟΣ-ΣΚΕΠΑΣΤΗ 6-3: Με βομβαρδιστικό τον Κυριακού ...πυροβόλησαν κατά ριπάς

ΑΙΔΗΨΟΣ-ΣΚΕΠΑΣΤΗ 6-3: Με βομβαρδιστικό τον Κυριακού ...πυροβόλησαν κατά ριπάς
19 Φεβρουαρίου 2022, 19:35
A+ A-
Ο πρώην γκολκίπερ και νυν φορ πέτυχε 5 γκολ σε μισή ώρα!

Η Αιδηψός δεν είχε νικήσει ποτέ την Σκεπαστή στην Α' ΕΠΣΕ και το έκανε σήμερα, 19 Φεβρουαρίου του 2022, με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο που θα μπορούσε να φανταστεί, επικρατώντας με το επιβλητικό 6-3!

Η φράση "μεγάλος πρωταγωνιστής" μοιάζει μικρή για να περιγράψει την εμφάνιση του Γιάννη Κυριακού. Ο πρώην τερματοφύλακας της Αιδηψού πέτυχε τα 5 από τα 6 γκολ της ομάδας του.

Οι συμπαίκτες του δημιουργούσαν και ο ίδιος εκτελούσε και τα έστελνε όλα στο πλεχτό.

Η καλή μέρα από το πρωί φάνηκε για την Αιδηψό. Ο Τίτο Μπιμπάι στο 7' με εκπληκτικό σουτ στο "Γ" άνοιξε το σκορ (1-0) και μαζί τους ασκούς του Αιόλου για τη Σκεπαστή...

Για να ακολουθήσουν ακόμη πέντε γκολ με τη σφραγίδα του Γιάννη Κυριακού, στο 37', στο 52', στο 54', στο 58' και στο 68'.

Ο άνθρωπος σε μισή ώρα πέτυχε πέντε γκολ!

Στο 55' η Σκεπαστή είχε μειώσει σε 4-1 με τον Γιάννη του Βασ. Θαλασσινό, στο 62' ο Γεωργίου πέτυχε το δεύτερο γκολ της ομάδας του και στο 75' ο Ντούρμας με πέναλτι έκλεισε το τελικό σκορ (6-3).

Στον πάγκο της ομάδας της Σκεπαστής σήμερα βρέθηκε μόνο ο Βεγγέλης Μπεκάκος, καθώς ο Κατσικογιάννης είχε ...γεννητούρια. Έγινε πατέρας και έπρεπε να είναι κοντά στη σύζυγό του Γιώτα και στο νεογέννητο κοριτσάκι του. To egnomi.gr του εύχεται να του ζήσει!

Διαιτησία: Κασομούλης, Τσιφλάκος-Λιαγκάκης.

ΑΟ ΑΙΔΗΨΟΥ (Γιώργος Δημητρίου): Μ. Μπιμπάι, Σουμπάσης, Ιω. Βασιλείου, Γιουκάι, Γάσπαρης, Ι. Μπιμπάι, Ιωσήφ (80′ Γκοτσάι), Γοργομάτης (67′ Φώτου), Κυριακού, Καπλανάι (81′ Φαράντος), Αναστασιάδης.

ΣΚΕΠΑΣΤΗ (Βαγγέλης Μπεκάκος): Αλατζάς, Ιω. Θαν. Θαλασσινός (78′ Τσουπεής), Ανδρέου, Κωνσταντός, Καρατζούδης (46′ Καλλίτσης), Τηλιόπουλος (83′ Παν. Θαλασσινός), Θαν. Θαλασσινός, Ιω. Βασ. Θαλασσινός, Μακρής, Γεωργίου, Ντούρμας.

Επιστροφή