ΑΤΑΛΑΝΤΗ-ΑΡΤΑΚΗ 0-4: Σόου ...Μεγάλο του Λεωνίδα

ΑΤΑΛΑΝΤΗ-ΑΡΤΑΚΗ 0-4: Σόου ...Μεγάλο του Λεωνίδα
27 Φεβρουαρίου 2022, 17:10
A+ A-
Καρέ του γκολ από τον επιθετικό του ΑΟΝΑ

Με Μεγάλο σόουμαν τον Λεωνίδα Μεγάλο, που πέτυχε 4 γκολ, η Αρτάκη ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Αταλάντης. Κέρδισε 4-0 στην πόλη της Φθιώτιδας και ανέβηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας, όπου θα παραμείνει και μετά την επόμενη αγωνιστική, αφού την Τετάρτη θα πάρει χωρίς κούραση ένα ακόμη τρίποντο (με τον Αετό Μακρυχωρίου που έχει αποχωρήσει), στη μάχη που δίνει για ν' αποφύγει τον υποβιβασμό.

Στην Αταλάντη ο ΑΟΝΑ μπήκε δυνατά από την αρχή κι έχασε στο πρώτο ημίωρο τρεις πολύ καλές ευκαιρίες με τον Παπαδάκη, δυο φορές (στη μία τον ...νίκησε ο Ανδρούτσος) και τον Μεγάλο, ο οποίος στο 38' με σουτ βρήκε δίχτυα και άνοιξε το δρόμο για τη νίκη του ΑΟΝΑ.

Στο β' ημίχρονο το σόου του πολύ φορμαρισμένου Λεωνίδα Μεγάλου συνεχίστηκε με άλλα τρία γκολ σε 20 λεπτά (στο 55' με κεφαλιά, στο 60' και στο 75').

Με τον ΑΟ ΝΕΑΣ ΑΡΤΑΚΗΣ (Μίλτος Γκόφας) αγωνίστηκαν οι: Ντουμάνης, Στασινόπουλος, Στάρις, Τσούπρος, Καραμπάς, Κωνσταντίνου, Χατζηστάμου (70' Αντωνάκης), Ντράγκαν (65' Ζαχαρόπουλος), Ντελέκος (78' Κατσαρής), Μεγάλος, Παπαδάκης (78' Γριζανίτης).

ΑΤΑΛΑΝΤΗ (Δημήτρης Ασημάκης): Ανδρούτσος, Κουδούνας, Σακκάς (79′ Αγγελούσης), Μαρκάκης, Πάππος (64′ Τζανούλας), Τσλάτσος, Μπαρτζουλιάνος (79′ Ντεμάι), Παπαζαχαρόπουλος (75′ Τζιβελάκης), Δοβάρας, Ντάμπος, Πατσαρούχας.

Διαιτησία: Γκουντέλας, Γιοβάνης-Καλογριανίτης (Καρδίτσας).

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ (3ος όμιλος): Η Αρτάκη νίκησε στην Αταλάντη και ανέβηκε στην 4η θέση

Γ' ΕΘΝΙΚΗ (3ος όμιλος): Η Αρτάκη νίκησε στην Αταλάντη και ανέβηκε στην 4η θέση
[27/02/2022 - 17:00]

Δείτε βαθμολογία και τις επόμενες αγωνιστικές ...περισσότερα

Επιστροφή