ΣΚΕΠΑΣΤΗ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ 3-0: Το ...πετσόκοψε από το πρώτο ημίχρονο

ΣΚΕΠΑΣΤΗ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ 3-0: Το ...πετσόκοψε από το πρώτο ημίχρονο
5 Μαρτίου 2022, 18:55
A+ A-
Δυο γκολ ο Τηλιόπουλος, το ένα χάρμα ιδέσθαι κι ένα ο Μακρής που πανηγύρισε...αλά Μπεμπέτο

Τρίτωσε το καλό για τη Σκεπαστή, η οποία σε διάστημα 10 ημερών σημείωσε τρεις νίκες χωρίς να δεχθεί γκολ, μάλιστα, και ξέφυγε κατά πολύ από την επικίνδυνη ζώνη αφήνοντας πίσω τη σημερινή της αντίπαλο, ομάδα του Αυλωναρίου, την οποία ...πετσόκοψε από το πρώτο ημίχρονο που προηγήθηκε με 3-0, σκορ που ήταν και το τελικό του αγώνα. Είχαν προηγηθεί για τη Σκεπαστή οι νλικες επί του Ολυμπου (2-0) και του Λήλα (4-0).

Στα πρώτα 45 λεπτά οι γηπεδούχοι ήταν απόλυτοι κυρίαρχοι και δεν άφησαν τους αντιπάλους τους να πάρουν ανάσα.

Ανοιξαν το σκορ στο 8' με πλασέ του Τηλιόπουλου (φωτό) και στο 27' πέτυχαν το 2-0 με ένα γκολ ...χάρμα ιδέσθαι, όπου προηγήθηκε ένας υπέροχος συνδυασμός των παικτών της Σκεπαστής με την μπάλα να καταλήγει από τον Γεωργίου στον Τηλιόπουλο κι αυτός με ωραίο σουτ άφησε άναυδο τον τερματοφύλακα του ΑΟΑ, αλλά και όλους τους θεατές.

Λίγο πριν τελειώσει το ημίχρονο (42'), ο Σωτήρης Μακρής που περιμένει την έλευση του μωρού του από ώρα σε ώρα, σημείωσε το 3-0 και πανηγύρισε το γκολ έξαλλα με το χαρακτηριστικό τρόπο που ...λανσάρισε πρώτος ο Βραζιλιάνος Μπεμπέτο.

Διαιτησία: Πόγκας, Νέγρης-Λιαγκάκης.

ΣΚΕΠΑΣΤΗ (Στάθης Κατσικογιάννης): Αλατζάς, Ι. Θαν. Θαλασσινός (77′ Τσουπεής), Ανδρέου, Κωνσταντός, Καψάλας, Τηλιόπουλος (52′ Καρατζούδης), Γεωργίου, Ι. Βασ. Θαλασσινός, Μακρής (70′ Ιωάννου), Θαν. Θαλασσινός (83′ Παναγ. Θαλασσινός), Ντούρμας.

ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ (Γιάννης Μπασούκος): Κελάι (46′ Ν. Κούκης), Μαστροκώστας, Κ. Πόγκας (46′ Γκιούλι), Κόκκος, Ξυράφης, Μάλλιος, Σολλάκου (50′ Βογιατζής), Ντραγκότι (92’ Ντάικο), Ρουμπής (83′ Αλ. Πόγκας), Π. Ηλίας, Τσιάκος.

Επιστροφή