ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤΕΙΧΙ-ΔΡΟΣΙΑ 2-5: Πεντάστερος ΑΠΚΟ!

ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤΕΙΧΙ-ΔΡΟΣΙΑ 2-5: Πεντάστερος ΑΠΚΟ!
5 Μαρτίου 2022, 19:24
A+ A-
Δύο γκολ ο Κουζούλογλου - Αποβλήθηκε ο Αυλωνίτης.

Πεντάστερος ήταν ο ΑΠΚΟ Δροσιάς σήμερα στο Καλοχώρι/Παντείχι και επικράτησε με 5-2 των γηπεδούχων.

Κι αν η Δροσιά τόσο στο εκτός έδρας ματς με την Ερέτρια (λύγισε στο 94' με πέναλτι), όσο και στο εντός έδρας ματς με τη Μακρυκάπα (0-0) φανέρωσε τις αμυντικές της αρετές, σήμερα έδειξε ότι μπορεί, αν βρεθεί στη μέρα της να βρει και ...πολλά γκολ.

Στο 23′ ο Γιάννης Λάμπρου εκμεταλλεύτηκε ασθενή απόκρουση του Πρέντσι κι έγραψε το 0-1.

Το Καλοχώρι/Παντείχι σήκωσε κεφάλι και στο 29' ο Παριανός με βολέ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-1.

Η Δροσιά, όμως, πήγε αποφασισμένη στην έδρα του δικέφαλου για να πάρει το διπλό και στο 36' έβαλε από την αρχή τις βάσεις για το τρίποντο, με τον Κουζούλογλου να κάνει το 1-2.

Τρία λεπτά αργότερα (39') οι φιλοξενούμενοι εδραίωσαν το προβάδισμά τους, όταν ο Χρήστος Ζουρμπουλής χρεώθηκε την ασίστ και ο Χάρης Ελευθερίου το γκολ για το 1-3.

Στο 63' ο Κουζούλογλου πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-4.

Στο 81' δίχτυα βρήκε και ο Γιώργος Αυλωνίτης διαμορφώνοντας το 1-5.

Ο νεαρός στόπερ και σκόρερ του πέμπτου γκολ στο 84' ανέτρεψε τον Βλάχο μέσα στην περιοχή, ο Παπακυριάκος του έδειξε την κόκκινη και καταλόγισε πέναλτι.

Ο Αποστόλου εκτέλεσε την εσχάτη των ποινών, ο Σωτηρόπουλος απέκρουσε, αλλά στην επιστροφή της μπάλας ο εκτελεστής με νέο σουτ έκανε το τελικό 2-5.

Στη μάχη των πάγκων βρίσκονταν δύο από τους πιο παλιούς προπονητές στην Εύβοια, οι Δημήτρης Ακριτίδης (ΑΟΚΠ) και Γιώργος Λάμπρου (ΑΠΚΟ).

Διαιτησία: Παπακυριάκος, Χρυσέλης-Ρουμπής.

ΑΟ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ/ΠΑΝΤΕΙΧΙΟΥ (Δημήτρης Ακριτίδης): Πρέντσι, Θοδ. Ντεγιάννης (46' Βλάχος), Βαγγ. Ντεγιάννης, Κ. Καραμπάς, Χασανλλάρι, Αγγελάκης (65' Σιγανός), Λέκκας (78' Χρυσ. Καραμπάς), Αποστόλου, Τσιαμπαλής, Παριανός, Μπασούκος.

ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ (Γιώργος Λάμπρου): Σωτηρόπουλος, Διοκμετζίδης, Γιωρ. Λάμπρου, Δεληγιάννης (85' Τουλίτσης), Γιωρ. Αυλωνίτης, Παυλ. Ζουρμπουλής, Χρ. Ζουρμπουλής (70' Τζεμπελίκος), Ζαχαράκης, Κουζούλογλου, Ιω. Λάμπρου, Χαρ. Ελευθερίου (92' Ζωγάκης).

Επιστροφή