ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ-ΛΗΛΑΣ 1-4: Με τεσσάρα ξέσπασε και από πάνω πέρασε

ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ-ΛΗΛΑΣ 1-4: Με τεσσάρα ξέσπασε και από πάνω πέρασε
9 Μαρτίου 2022, 22:15
A+ A-
Μετά από καιρό δεν είναι ουραγός η ομάδα του Βασιλικού

Τις τελευταίες αγωνιστικές ο Λήλας είχε ...βαλτώσει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας στην Α' ΕΠΣΕ. Σήμερα, όμως, στην εμβόλιμη αγωνιστική ξέσπασε στον Όλυμπο μέσα στο Γυμνό. Κέρδισε τους γηπεδούχους με 4-1 και τους ξεπέρασε ξεφεύγοντας μετά από αρκετό καιρό από τις δυο τελευταίες θέσεις που οδηγούν σίγουρα στη Β' κατηγορία.

Ο Νίκος Ρόγκας, που άλλαξε τρεις παίκτες της αρχικής 11άδας στο 20', είδε με ικανοποίηση την ομάδα του να σκοράρει τρεις φορές στο πρώτο 45λεπτο και σχεδόν να καθαρίζει το τρίποντο.

Μόλις στο 4' ο Μολές έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους και ακολούθησε ένα γκολ από τον Ντάλντι στο 36'. Το καλό τρίτωσε για την ομάδα του Βασιλικού στο τελευταίο λεπτό του ημιχρόνου με ένα άπιαστο σουτ του νεαρού Παναγιώτου.

Στο 68' σε ένα χέρι του Κουσερή, ο κ. Παπακυριάκος υπέδειξε την εσχάτη των ποινών και ο Κοκκάλας ευστόχησε μειώνοντας το σκορ σε 1-3. Οι γηπεδούχοι, όμως, δεν έδειξαν ικανοί να αντιδράσουν.

Η χαριστική βολή για τον Όλυμπο ήρθε στο 73' με πέναλτι (ανατροπή Νεστουράι από τον Ρουμπή) στο οποίο ευστόχησε ο παθών (φωτό).

Διαιτησία: Παπακυριάκος, Πριόνας-Δελχάς.

ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ (Δημήτρης Αντωνόπουλος): Χ. Μωραΐτης, Σ. Θανάσι, Σακκής (52′ Αγγελάκης), Ρουμπής, Τριανταφύλλου, Θ. Μωραΐτης, Κουσερής, Τοπάλι (39′ Τρεγκάι), Κοκκάλας, Μπαρώτας, Μπασούκος (83′ Μητρολιός).

ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ (Νίκος Ρόγκας): Λεοντής (30′ Αγραφιώτης), Τσολάκος, Ευαγγελινός, Κουσερής, Μολές (20′ Νεστουράι), Καρβελάς (20′ Τσαμπούρης), Μπενέτος, Μικράκης, Θωμόπουλος (20′ Ντάλντι, 77' Μανικιώτης), Αλεξίου, Παναγιώτου.

 

Επιστροφή