Τέλος στα μαθητικά δρομολόγια μετά το Πάσχα!

Τέλος στα μαθητικά δρομολόγια μετά το Πάσχα!
25 Απριλίου 2011, 07:00
A+ A-
Έστειλαν έγγραφο-τελεσίγραφο τα ΚΤΕΛ της Στερεάς Ελλάδας στον Περιφερειάρχη.

Σταματάνε τα δρομολόγια των ΚΤΕΛ της Στερεάς Ελλάδας, για μεταφορά μαθητών μετά το Πάσχα! Οι διοικήσεις των Υπεραστικών ΚΤΕΛ των πέντε νομών της Στερεάς (Φθιώτιδα, Εύβοια, Βοιωτία, Φωκίδα, Ευρυτανία) έστειλαν έγγραφο-τελεσίγραφο την Μεγάλη Πέμπτη στον Περιφερειάρχη Κλέαρχο Περγαντά.

Στα ΚΤΕΛ οφεόλονται χρήματα για μεταφορές μαθητών από το 2010. Το αρμόδιο υπουργείο είχε υποσχεθεί πολλές φορές ότι θα εξοφλήσει τα περσινά οφειλόμενα, αλλά χρήματα δεν έδωσε ποτέ, ώσπου ...ο κόμπος έφτασε στο χτένι.

Η απόφαση ελήφθη, συνυπολογιζομένης της κακής οικονομικής κατάστασης των ΚΤΕΛ και του σημαντικού κόστους των καυσίμων. Ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Φθιώτιδος  Δημήτρης Χαιρόπουλος δήλωσε σε ΜΜΕ της Λαμίας:


"Δεν πάει άλλο... Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτός ο εμπαιγμός. Αυτή τη φορά είναι οριστικό! Μετά το Πάσχα δε θα εκτελούνται τα μαθητικά δρομολόγια από τα ΚΤΕΛ της Στερεάς. Δεν υπάρχουν λεφτά ούτε για πετρέλαιο στα λεωφορεία."

Ο Περιφερειάρχης πρέπει τώρα να αναλάβει τις ευθύνες του, γιατί αν υλοποιηθεί το τελεσίγραφο των λεωφορειούχων θα δημιουργηθεί τράστιο πρόβλημα σε εκατοντάδες μαθητές και τις οικογένειές τους.

Επιστροφή