Αθλητικά

ΚΑΡΥΣΤΟΣ-ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ 0-0: Καμία δεν μπόρεσε να ...ζεστάνει την ατμόσφαιρα

ΚΑΡΥΣΤΟΣ-ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ 0-0: Καμία δεν μπόρεσε να ...ζεστάνει την ατμόσφαιρα
20 Μαρτίου 2022, 19:10
Χωρίς νικητή το μεταξύ τους ματς, όπως και στον πρώτο γύρο.

Η ιστορία θα γράψει ότι Κάρυστος και Μακρυκάπα σε δύο αγώνες πρωταθλήματος, φέτος, δεν κατάφεραν να λύσουν τις διαφορές τους και όπως και στον πρώτο γύρο (1-1), έτσι και σήμερα, αυτή τη φορά στην έδρα της Καρύστου, οι δύο μονομάχοι έμειναν στην ισοπαλία (0-0).

Η Μακρυκάπα ήξερε μετά την γκέλα της Ερέτριας με τον ΑΟΚΠ και τη νίκη του ΑΟΧ στην Αιδηψό ότι είχε την ευκαιρία να εδραιωθεί -τουλάχιστον- με δικό της διπλό στην 2η θέση (την ίδια ώρα ο Ταμυναϊκός είχε εκ των πραγμάτων δύσκολη αποστολή στην Αμάρυνθο).

Ομως, δύσκολη αποδείχθηκε και η αποστολή της Μακρυκάπας στην Κάρυστο, η οποία πριν δέκα μέρες είχε δεχτεί 5 γκολ στη Δροσιά, αλλά σήμερα ήταν πιο μαζεμένη και κατάφερε να δείξει ότι η εικόνα της δεν είναι αυτή που παρουσίασε στην έδρα του ΑΠΚΟ την περ. αγωνιστική.

Οι παίκτες και των δύο ομάδων ...πάγωσαν στην κυριολεξία από το κρύο, το οποίο ήταν ανασταλτικός παράγοντας στις προσπάθειές τους.

Τελικά, καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να ζεστάνει την ατμόσφαιρα και έτσι το 0-0 δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του Χουλιαρά.

Στο 92' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Αστηθάς των γηπεδούχων.

Διαιτησία: Χουλιαράς, Ιωάννου-Χρυσέλης.

ΑΟ ΚΑΡΥΣΤΟΥ: Αραχωβίτης, Γεωργιόπουλος, Αστηθάς, Ραβιόλος, Παπαναστασίου, Κακαβάς, Καράβολας, Ζάνι (79' Γ. Ρουκλιώτης), Ποδαράς (85' Λυμπερόπουλος), Σούλας (64' Κ. Ρουκλιώτης), Ρούσσος.

ΑΟ ΜΑΚΡΥΚΑΠΑΣ: Κηρόπουλος, Μπελίτσος, Μπαλαμπάνης, Γκρινιάρης, Μπατζέλης, Γ. Μαστροκώστας (73' Λούρος), Γκίκας (77' Λειβαδίτης), Πασάι, Κούκα (73' Σίδερης), Γκάβαλης, Μήτρου.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ